4 1

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد؛ دکتر حمیدرضا طاهری، معاون فرهنگی اجتماعی و دانشجویی دانشگاه، در حکمی دکتر محمد کشتی‌دار، عضو هیات علمی دانشکده علوم ورزشی، را به مدت دو سال به سمت معاون مدیریت تربیت بدنی دانشگاه، منصوب کرد.

متن کامل حکم انتصاب دکتر کشتی‌دار به شرح ذیل می‌باشد:

با اهدای سلام

احتراما به استحضار می‌رساند

نظر به پیشنهاد مدیریت محترم تربیت بدنی دانشگاه و با عنایت به مراتب تعهد، تجربه و شایستگی‌های جناب عالی به موجب این حکم با حفظ وظایف آموزشی و پژوهشی، به مدت دو سال به عنوان معاون مدیریت تربیت بدنی دانشگاه منصوب می‌شوید.

تداوم حضور فعال، پویا و پررنگ دانشگاه فردوسی مشهد در عرصه‌های ورزشی و کسب جایگاه ارزشمند در شان دانشگاه فردوسی مشهد در ورزش قهرمانی و توجه به ورزش همگانی و تندرستی خانواده بزرگ دانشگاه مورد انتظار است.

امید است با توکل به خداوند متعال و برنامه ریزی مدون و بهره گیری از تمام منابع دانشگاه موفق باشید.

حمیدرضا طاهری

معاون فرهنگی اجتماعی و دانشجویی دانشگاه