به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد؛ سمینار "غذای سالم، جامعه سالم" در راستای آگاهی بخشی جامعه، با بررسی زمینه‌های تولید سفارشی محصولات دامی و کشاورزی به منظور فراگیری هدفمند در سبد غذایی مصرف کنندگان، در روز دوشنبه 26 آذرماه 1397 ساعت 12 در محل آمفی تئاتر ساختمان شماره یک دانشکده کشاورزی برگزار می‌شود. 

محورهای این سمینار عبارتنداز: روش‌های نگهدای صحیح غذا، تحصیح باورهای نادرست جامعه از غذا، افزایش آگاهی از مواد بسته بندی، تاثیر غذا در تامین سلامت و جلوگیری از بیماری‌ها. 

ghazayesalem

{jcomments on}

 

نوشتن دیدگاه

ارسال