به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد؛ آیین اختتامیه هجدهمین جشنواره نشریات دانشجویی دانشگاه به همراه معرفی و تقدیر از برگزیدگان با حضور هیات رئیسه دانشگاه در روز سه شنبه11 دی ماه از ساعت 12 در تالار فردوسی دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه فردوسی مشهد  برگزار می گردد.

در این مراسم که با حضور مدیران مسئول، سردبیران و تمامی دست اندرکاران نشریه مذکور برگزار می گردد، ازبرگزیدگان هجدهمین جشنواره نشریات دانشجویی دانشگاه تقدیر بعمل می آید.

گفتنی است از رتبه های برتر این جشنواره در بخش مجموعه آثار برتر شامل صفحه آرایی، انتشار منظم، روزنامه نگاری، محتوای علمی، محتوای فرهنگی اجتماعی و بخش نشریات برتر شامل نشریات برتر فرهنگی اجتماعی و نشریات برتر علمی و همچنین بخش ویژه با موضوع کرسی های آزاداندیشی، نشریات کاغذی الکترونیک، انرژی های پاک و محیط زیست، آسیب های اجتماعی ، مسائل اجتماعی زنان و اقتصاد مقاومتی تقدیر می شود.

باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد

photo 2018-12-29 20-38-25