Dr.kermani

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسي مشهد، دكتر مهدی كرماني مدير فرهنگي و فعاليت هاي داوطلبانه دانشگاه در گفتگو با خبرنگار باشگاه ضمن اعلام خبر برگزاري رويداد استارت آپ كارافريني اجتماعي در اسفند ماه سال جاري گفت: اين رويداد با هدف  شناسايي افراد مستعد و خلاق به منظور كمك به كنترل و كاهش آسيب هاي اجتماعي و تقويت روحيه مسئوليت پذيري دانشجويان به منظور حل مسائل و مشكلات جامعه و نيز كمك به ايجاد اشتغال پايدار و نوين براي دانش آموختگان دانشگاهي در دانشگاه فردوسي مشهد برگزار مي شود.

وي افزود: با توجه به انعقاد تفاهم نامه في مابين وزارت كشور و وزارت علوم تحقيقات وفناوري مقرر گرديد بر اساس محور هاي موضوعي اعلام شده در اين تفاهم نامه، رويداد استارت آپي در زمينه كارآفريني اجتماعي با محوريت كنترل و كاهش آسيب هاي اجتماعي به ميزباني دانشگاه های فردوسي مشهد، اصفهان و شهيد چمران اهواز به عنوان مجري اين رويدادها برگزار شود.

دكتر كرماني در مورد محورهاي اين رويداد گفت: موضوعاتي از جمله كنترل و كاهش طلاق، اعتياد به مواد مخدر، كنترل و كاهش خشونت و نزاع، حاشيه نشيني، آسيب هاي نو پديد و مفاسد اجتماعي و اقتصادي از محورهاي اين رويداد به شمار مي روند.

دكتر كرماني افزود: مديريت فرهنگي و فعاليت هاي داوطبانه دانشگاه در برگزاري اين رويداد استارت آپي از مشاركت اساتيد دانشگاهي، دانشجويان، انجمن هاي علمي دانشجويي ، صاحب نظران حوزه كارآفريني، مركز رشد دانشگاه و پارك علم و فناوري و همچنين ساير بخش هاي مرتبط به نوآوري و كسب و كارهاي فناورانه در دانشگاه ها استفاده خواهد كرد.

دبير رويداد در رابطه با شيوه اجراي اين فعاليت بيان داشت: طي روزهاي آتي طي فراخواني به دانشگاه هاي كشور ضوابط شركت در اين رويداد اعلام خواهد شد و صاحبان ايده در قالب تيم هاي 3 تا 5 نفره ايده هاي خود را به دبيرخانه رويداد ارسال كرده و پس از ارزيابي اوليه توسط هيات داوران، از صاحبان ايده هاي منتخب جهت شركت در رويداد دعوت به عمل خواهد آمد. پس از حضور صاحبان ايده ها، جلسات آموزشي با حضور كارشناسان حوزه كارافريني، مربيان و منتورها در قالب كارگاه هاي آموزشي و پيش رويدادها براي پرورش و ارتقاء ايده ها برگزار مي شود. اين فرايند طي 54 ساعت مهارت آموزي و آموزش تيمي تحت نظارت و سرپرستي مربيان تا مرحله  آمادگي براي عملياتي سازي ايده ها پيش مي رود. در انتهاي اين رويداد، قابليت ايده هاي مختلف جهت موفقيت در عملياتي شدن توسط هيات داوران ارزيابي و برترين طرح ها انتخاب و معرفي خواهند شد.

دبیر این رویداد استارت آپی اضافه کرد: بر اساس برنامه ریزی های انجام شده فراخوان شرکت در این رویداد طی روزهای آینده برای دانشگا ههای 13 استان کشور  ارسال خواهد شد و بر این اساس ثبت نام از متقاضیان تا پایان بهمن ماه به طول خواهد انجامید و پیش رویداد ها و برنامه اصلی استارت اپ ویکند نیز در نیمه اول اسفند ماه برگزار خواهد شد.

گفتني است برگزاري سه رويداد استارت آپي، ايجاد ده بازارچه توليدات دانشجويي، چندين نمايشگاه و جشنواره تخصصي و نيز دوره هاي آموزشي كاربردي به عنوان بخشي از طرح جامع توانمندسازي فرهنگي و اجتماعي دانشگاهيان در حال اجرا می باشد.

باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد