به گزارش پایگاه اطلاع رسانی معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، در راستای توجه جدی به موضوع کرسی های آزاداندیشی و اهمیت برگزاری این کرسی ها در دانشگاه ها که به بسط فضای انتقادی و گفتگوهای علمی کمک شایانی کرده است، دفتر سیاست گذاری و برنامه ریزی فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در نظر دارد با همکاری معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علامه طباطبائی دومین نشست کارشناسان کرسی های ازاداندیشی را برگزار نماید. در این نشست ضمن بررسی آمار دقیق کرسی های برگزار شده و احصاء مسائل و چالش های مرتبط با کرسی ها، کارشناسان به بحث و گفتگو پیرامون این مسائل و ترسیم چشم انداز آینده خواهند پرداخت. همچنین این کارشناسان در رابطه با آئین نامه برگزاری کرسی ها، کاربرگ طراحی شده به این منظور و تقاط قوت و ضعف جشنواره کرسی های آزاداندیشی به بحث و تبادل نظر خواهند پرداخت.

از دیگر موضوعات برنامه ریزی شده برای این نشست استفاده از دو سخنران کلیدی مرتبط با موضوع نقادی در جامعه، بسط فرهنگ گفتگو و استفاده از ظرفیت های دانشگاه برای ترویج اندیشه ورزی و گفتگوهای نقادانه است.در انتها، خانم دکتر پارساپور بر روی دو حوزه ی بسیار مهم در برگزاری این کرسی ها تأکید کردند: ۱. گسترش تنوع و کثرت برگزار کنندگان و ۲. برجسته شدن رویکرد علمی در این کرسی ها

باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد
1547978633-photo-2019-01-20-12-33-55