1548504129-dsc-0396

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد؛ ​دومين نشست سراسري كارشناسان كرسي هاي آزادانديشي دانشگاه هاي كشور در روز شنبه مورخ 6 بهمن ماه سال جاري به ميزباني دانشگاه علامه طباطبايي و با حضور بيش از هشتاد نفر از كارشناسان كرسي هاي آزاد انديشي دانشگاه هاي تحت نظارت وزارت علوم و فناوري برگزار گرديد. هدف اين نشست تبادل نظر در خصوص مسائل مربوط به كرسي هاي آزاد انديشي در دانشگاه هاي كشور، آشنايي با دستور العمل هاي اجرايي و تقدير از دانشگاه هاي برتر بود.

در اين نشست كه از ساعت 9 صبح تا 16 عصر ادامه داشت  ابتدا خانم دكتر پارساپور، مدير كل دفتر سياست گذاري و برنامه ريزي فرهنگي و اجتماعي وزارت علوم ، تحقيقات و فناوري به موضوع لزوم برگزاري كرسي هاي آزاد انديشي پرداخت و پس از آن  دكتر سليمي، رئیس دانشگاه علامه طباطبائي، دكتر شالچي، معاون فرهنگي اجتماعي دانشگاه علامه طباطبائی و دكتر ذكائي سرپرست موسسه حكمت و فلسفه ايران به ذكر مطالبي پرداختند.

در ادامه نشست نيز دکتر علی باغدار دلگشا به عنوان كارشناس دبيرخانه كرسي هاي آزادانديشي دانشگاه فردوسي مشهد به عنوان دانشگاه برتر از نظر وزارت علوم در اهتمام به برگزاري كرسي هاي آزاد انديشي به ارائه نظر و ديدگاه در خصوص الزامات تصميم ساز مربوط به برگزاري كرسي هاي آزاد انديشي و چگونگي رفع موانع پرداخت. همچنين در اين نشست از هفت دانشگاه فعال در برگزاري كرسي هاي آزاد انديشي از مجموع دانشگاه هاي تحت نظارت وزارت علومتقدیر شد كه در اين بين نيز دانشگاه فردوسي مشهد به عنوان “دانشگاه برتر” در امر اهتمام به برگزاري كرسي هاي آزاد انديشي انتخاب گرديد.

1548504159-dsc-0562

photo 2019-01-27 11-44-05