kermanir2

نخستین رویداد ملی کارآفرینی اجتماعی در روز چهارشنبه 21 فروردین ماه 1398 با حضور استادان، دانشجویان و ایده پردازان حوزه اجتماعی در تالار رودکی مجتمع کانون های فرهنگی هنری دانشگاه فردوسی مشهد آغاز به کار کرد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد؛ دکتر کرمانی دبیر رویداد و مدیر فرهنگی و فعالیت‌های داوطلبانه دانشگاه فردوسی مشهد، پس از خوشامدگویی به اساتید، دانشجویان و مهمانان این برنامه، عنوان کرد: این رویداد ملی به همت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و وزارت کشور در قالب استارتاپ کارآفرینی اجتماعی و در راستای پیشبرد طرح ملی کاهش آسیب های اجتماعی در کشور برگزار شده است. ما در این رویداد میزبان عزیزان ارجمندی از 13 استان کشور در شرق و شمال کشور هستیم که البته بنا بر اتفاقات ناگواری که در تعداد قابل توجهی از این استانها خصوصاً استان گلستان و مازندارن افتاد، برخی از مهمانان این امکان را نداشتند که در این جمع حاضر باشند و ما جایگاه آنها را در اینجا محفوظ نگاه می داریم.
دکتر کرمانی، در خصوص برنامه های پیش رو در این رویداد افزود: در این رویداد آنچه در انتظار شماست سه روز پر نشاط و شاداب به همت مربیان و منتورهای ارجمندی است که ما را همراهی می کنند. در پایان روز نخست یعنی امروز ما با ایده های برگزیده مواجه می‌شویم و پس از آن در قالب دو روز پرهیجان و فشرده کاری در کنار منتورها و آموزش دهنده های ارجمند، شما ساخت و پرداخت و پرورش ایده ها را بطور مفصل تمرین می کنید و در پایان ان شاء الله آنچه حاصل کردید را در معرض داوران محترمی قرار می‌دهید که کارهای شما را ارزیابی خواهند کرد. این برنامه با معرفی چهره ها، تیم ها و کارهایی که از بین 15 مجموعه ای که با هم رقابت دوستانه علمی و خلاقانه می کنند، به عنوان کارهای برتر انتخاب شده اند به کار خود خاتمه می دهد.
دبیر رویداد کارآفرینی اجتماعی، همچنین عنوان کرد: از آنجاییکه این رویداد یک تجربه پرنشاط، خلاق و شاداب است دوستان، بیش از اینکه در این سه روز به جنبه رقابت بپردازند به جنبه یا وجه یادگیرنده و خلاق موضوعات توجه کنند و ان شاءالله در غایت امر آنچه دست ما را می گیرد ایده ها و تأملاتی برای رسیدگی به مسائل اجتماعی و دغدغه های مهمی باشد که هم مسئولان و هم مردم ما با آن مواجه هستند. تا بتوانیم با همراهی هم به این مسائل و مشکلات فائق آییم.
دکتر کرمانی در ارتباط با تأثیر برگزاری چنین برنامه هایی در نشان دادن توانایی ایرانیان گفت: در شرایط امروز که جمعی از نافرهیختگان در عرصه سیاست بین الملل چه در خاورمیانه و چه غرب، سعی دارند بگویند که ما نمی توانیم بر مشکلاتمان غلبه کنیم این جمع ها بهانه است که ما جلوه ای از ظرفیت ها و توانایی هایمان ارائه دهیم.
وی همچنین از مجموعه آستان قدس رضوی و شهرداری مشهد و سایر مجموعه هایی که در این رویداد همکاری داشته اند قدردانی کرد.

عکاس: زهره کاظمی

kermanir