salleh

سعید صالح، مدیر کل امور اجتماعی استان خراسان رضوی، کارآفرینی اجتماعی را مولد سرمایه اجتماعی دانست.

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد؛ سعید صالح، در ارتباط با هدف برگزاری رویداد کارآفرینی اجتماعی گفت: این رویداد از معدود استارتاپ هایی است که با حمایت دولت و وزارت کشور در دانشگاه‌ها برگزار می‌شود. طرح ملی تقسیم کار اجتماعی برای کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی از حدود سال ۹۴ بعد از یک پیمایش که وضعیت آسیب های اجتماعی را در کشور سنجید و نشان میداد که ما از نظر سرمایه های اجتماعی در کشور وضعیت مناسبی نداریم و سرمایه اجتماعی در کشور طی سال‌های اخیر کاهش پیدا کرده است کلید خورد.

وی افزود: سرمایه اجتماعی مولفه هایی دارد که عبارتند از اعتماد ما به فامیل، هم محله ای، همشهری و... و پس از آن اعتماد ما به دولت و حاکمیت. اما این سرمایه های احتماعی در کشور ما در حال حاضر کاهش یافته است و اگر کشوری چون ژاپن در بهترین وضع اقتصادی و معیشتی خود قرار دارد دلیل آن این است که سرمایه اجتماعی بالایی دارد.

وی در خصوص نحوه شکل گیری سرمایه اجتماعی عنوان کرد: سرمایه اجتماعی زمانی ایجاد می‌شود که شما در تشکل‌های مختلف حضور داشته باشید، در یک رویداد این چنینی شرکت داشته باشید و با هم حرف بزنید، این باعث می‌شود در کشور سرقت کم بشود اعتیاد کم بشود و وضعیت کشور بهتر شود.

صالح در خصوص علت اهمیت دادن دولت و وزارت کشور به دانشگاه ها گفت: دانشگاه به واسطه هدفی که دارند که آن تولید علم و کارآفرین و نیروی انسانی برای آینده است مد نظر دولت و وزارت کشور برای طرح های تقسیم کار اجتماعی هستند از جمله این رویداد کارآفرینی. و امیدواریم برای همه شما نیز مفید فایده باشد.

وی در پایان در رابطه با برگزاری دوره دوم این رویداد گفت: اعتبارات دوره دوم این رویداد تخصیص داده شده است و ان شاالله ما میزبان دوره دوم آن در مشهد و در دانشگاه فردوسی مشهد خواهیم بود.

خبرنگار: مریم فرشچی

عکاس: فاطمه مشارزاده