quran35-2

به گزارش خبرنگار فرهنگی دانشگاه به نقل از پایگاه اطلاع رسانی معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، اداره پشتیبانی از فعالیت‌های دینی و قرآنی اداره کل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم؛ منابع بخش معارفی سی و پنجمین جشنواره قرآن و عترت دانشجویان سراسر کشور را به شرح جدول زیر اعلام کرد.

بر اساس این گزارش، مرحله دانشگاهی سی و پنجمین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان، 5 اسفند ماه 1398 در کلیه دانشگاه ها و موسسات غیر انتفاعی بصورت همزمان برگزار خواهد شد.

لازم به ذکر است برگزیدگان در مرحله دانشگاهی پس از معرفی به دبیرخانه مرکزی مستقر در اداره کل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برای رقابت در مرحله استانی دعوت می شوند.

مرحله استانی سی و پنجمین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان، اردیبهشت ماه سال 1399 برگزار خواهد شد.

1. احکام

2. آشنایی با احادیث اهل بیت