Untitled-2

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشگاه ، نتایج اولیه بیست و یکمین دوره انتخابات انجمن های علمی دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد که در بازه زمانی 8 تا 27 مرداد ماه به صورت الکترونیکی برگزار گردید از سوی هیئت اجرایی این انتخابات اعلام شد.
گفتنی است در این دوره از انتخابات اعضای شورای مرکزی 40 انجمن علمی دانشجویی رشته ای و 10 انجمن علمی بین رشته ای با رای دانشجویان عضو انجمن های علمی دانشگاه مشخص شدند. همچنین مقرر شد وضعیت 13 انجمن علمی رشته ای و بین رشته ای دیگر که به دلایل مختلف در این دوره حضور نداشتند در انتخابات میان دوره ای که در هفته نخست مهرماه برگزار خواهد شد، تعیین تکلیف شود.

لازم به توضیح است در تعدادی از انجمن های علمی اسامی بعضی نفرات به دلیل رای یکسان بین چند داوطلب اعلام نشده است که پس از بررسی های لازم در هیئت اجرایی انتخابات فرد منتخب از بین حائزین شرایط معرفی خواهد شد.

همچنین به دلیل شرایط ویژه کشور و گسترش ویروس کرونا و عدم امکان برگزاری جلسات حضوری، نخستین جلسه شورای مرکزی هر انجمن علمی جهت تشریفات اداری، توضیح مسئولیت ها و فرآیند های انجمن های علمی دانشجویی و همچنین انتخاب دبیر انجمن به صورت مجازی و بر بستر سامانه وبینار دانشگاه برگزار می گردد.

یادآور می شود جلسه اول هر انجمن علمی با حضور افراد زیر رسمیت می یابد :

- کارشناس انجمن های علمی دانشجویی دانشگاه

- دبیر سابق انجمن های علمی دانشجویی دانشگاه

- دبیر سابق انجمن های علمی دانشجویی دانشکده مربوطه

- دبیر سابق انجمن علمی دانشجویی مربوطه

- تمام اعضای اصلی شورای مرکزی منتخب

مسئولیت هماهنگی زمان مناسب جلسه مجازی با افراد منتخب در هر انجمن علمی دانشجویی بر عهده دبیر سابق انجمن های علمی دانشجویی آن رشته و دانشکده مربوطه می باشد که می بایست در بازه 1 تا 7 شهریور ماه برگزار شود.

در پایان مدیریت فرهنگی و فعالیت های داوطلبانه دانشگاه فردوسی مشهد به منتخبین 21 امین دوره انتخابات انجمن های علمی دانشجویی دانشگاه تبریک عرض نموده و از خداوند متعال برای این عزیزان به عنوان اعضای فعال و پیشران انجمن های علمی دانشجویی توفیق روزافزون مسئلت دارد.

برای دریافت فایل نتایج اینجا کلیک کنید