photo 2024 03 11 09 43 43

مدیریت فرهنگی و فعالیت های داوطلبانه دانشگاه فردوسی مشهد؛ به منظور توانمندسازی دانشجویان و غنی سازی اوقات فراغت، دوره های آموزشی ویژه دانشگاهیان (ویژه خانواده محترم اساتید، کارکنان، دانشجویان) را به شرح زیر برگزار می کند.

این دوره های آموزشی در یک دوره 10 هفته ای از ساعت 14 الی 18 در محل مجتمع کانون های فرهنگی و هنری دانشگاه فردوسی مشهد تشکیل می شود.

رشته های برنامه ریزی شده شامل: آموزش های قرآنی، هنرهای تجسمی، صنایع دستی، طراحی گرافیک، رسانه و مهارت های تخصصی می باشد.

خاطر نشان می شود ثبت نام این دوره های آموزشی از روزسه‌شنبه 15 اسفندماه تا 23 اسفندماه به صورت حضوری از ساعت 13 الی 16 در محل مجتمع کانون های فرهنگی و هنری انجام می شود.

گفتننی است با توجه به محدودیت ثبت نام اولویت با کسانی است که زودتر ثبت نام کنند. همچنین علاقه مندان جهت ثبت نام باید تصویری از مدرک شناسایی معتبر و یک قطعه عکس به همراه داشته باشند.

مشاهده لیست کلاس‌ها