باشگاه توانمندسازی، نوآوری و استعدادپروری دانشجویان دانشگاه فردوسی مشهد (توانا) در راستای حمایت از دانشجویان مستعد و بهره‌مندی ایشان از تسهیلات حمایتی، پژوهشی و توانمندسازی ازکلیه دانشجویان علاقه‌مند دعوت می‌نماید جهت ثبت نام به عنوان عضو باشگاه اقدام نمایند.
ثبت نام و عضویت در باشگاه توانا کاملا رایگان و بصورت غیرحضوری است و متقاضی پس از عضویت از حمایت باشگاه و تسهیلات آن در دو بخش عضویت اصلی و عضو افتخاری بهره‌مند می گردد.
 تمام مراحل ثبت نام با مراجعه به سایت مدیریت فرهنگی فعالیت های داوطلبانه دانشگاه و تکمیل فرم عضویت، به صورت غیرحضوری، امکانپذیر است.

آدرس کانال مجازی اطلاع رسانی: https://t.me/tavanaFUM

شرایط عمومی عضویت اصلی :
1- اشتغال به تحصیل  در دانشگاه حداقل به مدت یک ترم تحصیلی
2- داشتن سابقه دوسال عضویت در یکی از تشکل های انجمن های علمی دانشجویی و یا فرهنگی دانشگاه
3- مدیریت و راهبری حداقل یک پروژه خلاقانه و نوآورانه  که به تایید مراجع ذی صلاح رسیده باشد.
4- کسب رتبه برتر ملی بعنوان مسئول یا عضو تیم در فعالیت های علمی،هنری و خلاقانه

شرایط عضویت افتخاری :

• اشتغال به تحصیل در دانشگاه فردوسی مشهد

قابل توجه :
اعضای افتخاری در صورت حضور و همکاری داوطلبانه فعال به مدت دو سال تحصیلی به تایید مسئول باشگاه، به عضویت  اصلی باشگاه در خواهند آمد.

مزایای عضویت در باشگاه :
اعضای اصلی  :
1- امکان عضویت در ارکان  و انتخاب بعنوان عضو شورای  واحدهای مختلف باشگاه
2- امکان بهره مندی از مزایایی باشگاه جهت طراحی و اجرای پروژه های علمی،نوآورانه وخلاقانه
3- عضویت در تیم های برگزاری رویدادهای علمی،نوآورانه وخلاقانه
4- بهره مندی از تخفیف های ویژه اعضای اصلی  باشگاه  در دوره های توانمندسازی  و مهارت افزایی
اعضای افتخاری:
1- فراهم شدن زمینه همکاری با دست اندرکاران پروژه های علمی،نوآورانه وخلاقانه باشگاه
2- امکان همکاری در رویدادهای  علمی،نوآورانه وخلاقانه باشگاه
3- برخورداری از تخفیف های ویژه اعضای افتخاری  فعال باشگاه در دوره های توانمندسازی  و مهارت افزایی

فرم ثبت نام