رویداد

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد، رویداد خانوادگی «پرنیان و پوریای فردوسی» به همت دفتر فعالیت‌های فرهنگی خانواده‌محور دانشگاه فردوسی مشهد از 3 تیرماه تا 26 مردادماه 1402 برگزار می‌شود.

این رویداد ویژۀ فرزندان 3 تا 18 سال خانوادۀ دانشگاه فردوسی مشهد (کارمند، استاد و زوجین دانشجو) است و با همراهی والدین برگزار می‌شود. دورهمی‌های تربیتی، کلاس‌های هنری-مهارتی و هفته‌ای یک روز بازدید، اردو و طبیعت‌گردی از جمله برنامه‌های این رویداد هستند و رویداد با جوایز هفتگی و پایان دوره همراه است.

رویکرد و مبنای رویداد «پرنیان و پوریای فردوسی» کاملاً تربیتی، در بستری پر نشاط و پویا است که از طریق آموزه‌های مهارتی و هنری و گردشگری منتقل می‌شود. روزهای زوج برای دختران و روزهای فرد برای پسران از ساعت 8 الی 13 در نظر گرفته شده است و ثبت‌نام در این رویداد تا 31 خردادماه 1402 مهلت دارد.

علاقه مندان برای ثبت‌نام و کسب اطلاعات بیشتر نیاز است بروشور را مطالعه نمایند.