اين واحد به عنوان یکی از زیر مجموعه های مهم مدیریت فرهنگی و فعالیت های داوطلبانه دانشگاه حوزه گسترده ای از فعالیت ها را در برمی گیرد. ارتباطات و تعاملات فرهنگی با نهاد ها و  سازمان های فرهنگی اجتماعی خارج از دانشگاه ،  اطلاع رسانی فعالیت های فرهنگی از طریق سایت و شبکه های اجتماعی مدیریت فرهنگی ، باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی ، پشتیبانی و ارائه خدمات فرهنگی به همایش ها و جشنواره ها، ستاد زیارت شامل ستاد عمره و عتبات دانشگاه و تشرف به حرم مطهر رضوی  و غنی سازی اوقات فراغت دانشگاهیان از بخش های مختلف این واحد می باشد .

همچنین یکی از وظایف مهم اين واحد پشتيباني و زمينه‌سازي براي انجام فعاليت‌هاي فرهنگي تشکلها و نهادهاي دانشجويي و واحد های اداری دانشگاه می باشد، ليکن برخي از مراسم يا برنامه‌هائي كه فعالين دانشجويي موفق به برگزاري آن نمي‌شوند توسط اين بخش انجام مي‌شود.

به طور کلي وظايف زير را مي‌توان براي اين بخش تعريف نمود:

الف- اطلاع رسانی و پوشش خبری فعالیت ها و رویدادهای فرهنگی و اجتماعی در سطح دانشگاه

ب- ارائه محصولات فرهنگي مناسب به دانشگاهیان

ج- برنامه‌ريزي جهت برگزاري مراسم و برنامه‌هاي فرهنگي اجتماعی در داخل دانشگاه، به صورت سراسري، منطقه‌اي يا دانشگاهي و ... با هماهنگي ساير بخش‌ها.

د- انجام امور مربوط به اعزام دانشگاهیان به سفرهای زیارتی و برنامه ریزی فعالیت های فرهنگی ومعنوی مرتبط

هـ- غنی سازی اوقات فراغت دانشگاهیان با ارائه خدمات متنوع فرهنگي، هنري و اجتماعي از طریق ارتباط با سایر نهادها وسازمان های دولتی وغیر دولتی

دیگر خدمات در حال انجام در این واحد به شرح ذیل می باشد :

ستاد عمره و عتبات

نمایش فیلم