فراخوان دومین جشنواره ملی قرآن و عترت اساتید دانشگاههای سراسر کشور

eeeeee  1522216297 40736

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد؛ معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم تحقیقات و فناوری در نظر دارد به منظور اعتلای اخلاق، ایمان و بصیرت دینی اساتید دانشگاه ها وتقویت وتوسعه فضای معنوی و قرآنی در دانشگاه هاو همچنین زمینه سازی در راستای انس و الفت هر چه بیشتر اساتید دانشگاه ها با قرآن كریم و سیره معصومین، دومین جشنواره ملی قرآن و عترت اساتید دانشگاههای سراسر کشور را در سه مرحله (دانشگاهی اردیبهشت‌ماه ۹۷، سراسری آذرماه ۹۷ و ملی در اسفندماه ۹۷) و در ۵ بخش و ۱۲رشته برگزار کند.

بخش ها و رشته های این دوره از جشنواره عبارتند از:
• بخش معارفی(کتبی): ۱. آشنایی با مفاهیم نهج البلاغه ۲. آشنایی با ترجمه و تفسیر قرآن کریم ۳. آشنایی با سیره معصومین(ع)
• بخش آوایی: ۱. قرائت تحقیق ۲. قرائت ترتیل ۳. حفظ پنج جزء ۴. حفظ پانزده جزء ۵. حفظ کل قرآن کریم
• پژوهشی: ۱. مقاله نویسی ۲. تالیف و ترجمه کتاب
• ادبی: شعر
• هنری: خوشنویسی

نکات مهم:

- آزمون بخش معارفی و حفظ روز دوشنبه ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۷ از ساعت ۱۱ الی ۱۳ انجام خواهد شد. مکان آزمون متعاقبا به اطلاع شرکت کنندگان خواهد رسید.

- همچنین بنا بر اعلام ستاد برگزاری جشنواره رشته های حفظ در مرحله دانشگاهی بصورت  كتبی در دانشگاه های مبدا برگزار خواهد شد. (آزمون بصورت تستی و از محفوظات خواهد بود) لازم به ذكر است آزمون بصورت همزمان در كلیه دانشگاه ها برگزار خواهد گردید.

- آزمون بخش آوایی روز پنجشنبه 20 اردیبهشت ماه از ساعت 11 الی 15 در مسجد امام رضا علیه السلام برگزار می شود.

- مهلت ارسال آثار پژوهشی، هنری، ادبی تا ۱۵ شهریور ۱۳۹۷ است و مکان تحویل آثار: ساختمان معاونت فرهنگی اجتماعی دانشجویی - مدیریت فرهنگی و فعالیت های داوطلبانه-  اتاق 10  می باشد.

-  استادان گرامی دانشگاه می توانند جهت ثبت نام تا تاریخ 15 اردیبهشت از طریق لینک زیر در این دوره از جشنواره ثبت نام کنند.

به منظور اطلاع از برنامه های جشنواره و زمان بندی مسابقات به کانال اطلاع رسانی مدیریت فرهنگی وفعالیت های داوطلبانه دانشگاه @farhangifum  بپیوندید.

همچنین جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن  38806456 تماس حاصل نمایید.

برای دریافت دستورالعمل و آیین نامه جشنواره اینجا کلیک کنید

لینک ثبت نام در دومین جشنواره قرآن و عترت اساتید کشور