1111

جلسات تعیین دبیران شورای صنفی خوابگاه های فجر و پردیس، روز دوشنبه 13 دی ماه در سالن جلسات مدیریت رفاه و سلامت دانشگاه برگزار شد. در این جلسات که برای تعیین دبیر شورای صنفی خوابگاه های فجر از ساعت 8:30 تا ساعت 10 صبح و برای تعیین دبیر شورای صنفی خوابگاه های پردیس از ساعت 11 تا ساعت 12  برگزار شد، دکتر همایونی فر مدیر رفاه و سلامت دانشجویان ضمن عرض تبریک برای تشکیل شورای صنفی خوابگاه در دوره جدید، برای اعضای شورا آرزوی موفقیت نمود.

در ادامه رای گیری برای انتخاب دبیر شورای صنفی خوابگاه از میان کاندیداها انجام شد. ابتدا کاندیداهای دبیری شورای صنفی خوابگاه به ارائه نقطه نظرات و دیدگاه های خود پرداخته و به سوالات اعضای حاضر پاسخ دادند. پس از آن رای گیری به صورت مخفی انجام شد که با شمارش آراء آقای سید محمد حسینی به عنوان دبیر شورای صنفی خوابگاه های فجر و خانم عاطفه حسین زاده به عنوان دبیر شورای صنفی خوابگاه های پردیس انتخاب گردیدند.

در پایان جلسه لوح تبریکی به امضای دکتر همایونی فر به اعضای منتخب شورای صنفی خوابگاه ها تقدیم شد.