nasery

به گزارش خبرنگار فرهنگی دانشگاه حجت الاسلام والمسلمين نصيري معاون سابق نهاد رهبری در دانشگاه فردوسی مشهد در حکمی از سوی رییس نهادنمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاهها به سمت رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی مشهد منصوب شد.

آيين معارفه رئیس نهادنمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه آزاد اسلامي خراسان رضوي در روز يكشنبه نوزدهم ديماه ساعت ٩:٣٠ صبح در محل آمفي تئاتر دانشكده مهندسي دانشگاه آزاد اسلامي مشهد با حضور حجت الاسلام و المسلمين محمديان رییس نهادنمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاهها برگزار می شود.

لازم به ذکر است حجت الاسلام و المسلمين دكتر مجيد نصيري دارای تحصیلات دانشگاهی کارشناسی فقه و مباني حقوق اسلامي، كارشناسي علوم قرآن وحديث، كارشناسي ارشد علوم قرآن وحديث، کارشنایی ارشد فقه و مبانی حقوق اسلامي ، دانشجوی روزانه دکتری دانشگاه فردوسی و در تحصیلات حوزوی دارای سطح چهار حوزه میباشد .

سوابق علمی، فرهنگی و اجرایی وی نیز امام جمعه شهر فهرج (استان کرمان) ، مدیریت حوزه علمیه معصومیه فهرج  ریاست دانشگاه پیام نور فهرج، عضو هیات علمی دانشگاه پیام نور، ریاست دانشگاه پیام نور کاشمر، معاون دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه فردوسی مشهد بوده است.