photo 2017-03-01 15-34-36

برگزيدگان مرحله دانشگاهي بخش شفاهي سي و دومين جشنواره قرآن و عترت دانشجويان اعلام شد

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسي مشهد، برگزيدگان مرحله دانشگاهي رشته هاي قرائت تحقيق، ترتيل، اذان، دعا و مناجات خواني اعلام شد.

اكرم شاهد كارشناس امور قرآن و عترت معاونت فرهنگي، اجتماعي و دانشجويي دانشگاه فردوسي مشهد ضمن اعلام این خبر گفت: دانشجويان در دو گروه خواهران وبرادران  در رشته هاي بخش شفاهي طی روزهای  9 و 10 اسفند ماه در محل مسجد امام رضا(ع) دانشگاه فردوسي مشهد به رقابت پرداختند.

داوران اين دوره از مسابقات در بخش برادران آقايان مجتهد زاده، رجايي و جاويدي بودند و در بخش خواهران نیز خانم ها اسحاق نژاد، افخمي و حسيني فخر به داوري پرداختند.

لازم به ذكر است فايل تلاوت دانشجويان برگزیده به دبیرخانه  مرحله منطقه اي  ارسال خواهد شد و  و بعد از داوري مجدد برگزيدگان توسط دانشگاه ميزبان، منتخبین به مرحله منطقه اي دعوت مي شوند.

برای دریافت اسامی برگزیدگان اینجا کلیک کنید