photo 2017-03-18 11-01-21

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسیمشهد، مراسم استقبال از بهار در دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی دانشگاه فردوسی مشهد د  برگزار شد.

این مراسم با برنامه های متنوع نظیر نمایشگاه نوروزی با رویکرد کارآفرینی زنان خانه دار در تاریخ 14 تا 18 اسفند در دانشکده شروع شد و  با نشست بررسی آیین نوروزی و آداب رسوم مردم ایران  در روز چهارشنبه 25 اسفند ماه ادامه یافت.  غلامحسین نوعی  مدیر دفتر ارتباط علمی دانشکده در این نشست که ویژه  استادان و کارکنان دانشکده  ارائه گردید به آداب و رسوم نوروزی در مناطق مختلف کشور با ارایه تصاویر زیبا و مختلف از جای جای ایران پرداخت.

در این نشست دکتر امین یزدی هم از تلاش و همراهی همکاران دانشکده  سپاسگزاری نمود  و آرزو کرد نوروز سال 96 توام با شادی و حال خوب برای همکاران در کنار خانواده باشد. سپش دکتر بختیار شعبانی استاد گروه علوم تربیتی دانشکده اشعاری نوروزی بزرگان شعر و ادب ایران نظیر حافظ و سعدی رو برای حاظران قرائت کرد. دکتر فتاحی پیشکسوت گروه علم اطلاعات دانشکده هم به سخنرانی کوتاه در زمینه نوروز پرداخت. در پایان این نشست با اهدای هدایایی از صنایع دستی ایران از خدمات همکاران تجلیل شد. عکس یادگاری در کتابخانه دانشکده برنامه بعدی مراسم استقبال از بهار بود.

ساعت 12:45 اتفاق ویژه مراسم استقبال از بهار دانشکده با کاشت 40 نهال سرو به احترام و یاد 40 شهید سرو قامت دانشگاه در راه دفاع از  وطن در محوطه دانشکده توسط همکاران دانشکده انجام شد.

پایان بخش مراسم استقبال از بهار دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی شرکت در ضیافت نهار مدیریت دانشکده در مرکز رفایی شماره 2 دانشگاه بود.

باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد: غلامحسین نوعی