نشست اتحادیه انجمن های علمی مهندسی مکانیک، مهندسی کامپیوتر، ریاضی و کارآفرینی برگزار می‌شود

173168

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد؛ نشست اتحادیه انجمن‌های علمی مهندسی مکانیک، مهندسی کامپیوتر، ریاضی و کارآفرینی برای نخستین بار به طور همزمان، با حضور 120 نفر ازنمایندگان انجمن های علمی دانشگاه های سراسر کشور در 23 الی 25 مرداد ماه به میزبانی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار می شود.

این نشست با حضور مهندس محمد هادی عسکری، مدیر کل پشتیبانی امور فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم و حمیده عبداللهی، نماینده اداره فعالیت‌های علمی وزارت علوم و با محوریت اصلاح آئین نامه، انتخاب شورای مرکزی جدید، تصویب اساس نامه و انتخاب شورای موسس اتحادیه انجمن علمی ریاضی خواهد بود.

گفتنی است مراسم افتتاحیه 4 شنبه 24 مرداد ماه 1397 ساعت 9 در محل دانشکده مهندسی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار می شود.

کلاس اخلاق حجت السلام و المسلمین قرائتی- بهمن ماه 1397

همایش نقد و بررسی ابعاد گوناگون کودک همسری- بهمن ماه 1397