به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسي مشهد، كانون دانشجويان نابينا و كم ­بيناي دانشگاه(تاك) به مناسبت اعياد شعبانيه در 17 ارديبهشت ماه جشن بزرگ چشمك را در تالار رودكي برگزار كرد. هدف برگزاري اين جشن به تصوير كشيدن موفقيت­ ها و چالش­ هاي زندگي چند تن از موفق­ ترين نابينايان كشور از جمله سيد مرتضي فاطمي، بازيگر نابيناي فيلم رنگ خدا و بيد مجنون، حميد بهمني، كارگردان موفق سينما و تلوزيون و زهرا همايي، هنرمند توانمند بافت فرش و تابلو فرش بود.

آيتم­ هاي ديگر اين جشن اجراي زنده گيتار سيد علي حاجي آبادي، هنرمند نابينا و اجراي تئاتر دانشجويان نابينا، جواد فكري، راحله امام وردي و فائزه باقري بود. همچنين حضار شاهد اجراي زنده گروه موسيقي ارغنون كانون موسيقي دانشگاه و استند آپ مجري توانمند، امير فرمان بودند. اجراي مسابقه مهيج و قرعه كشي بين تمام شركت ­كنندگان پايان بخش برنامه­ هاي اين جشن بود.

باشگاه خبرنگارن دانشگاه فردوسی مشهد: مریم طلوع شیخ زاده