آغاز به کار جشنواره سراسری نشریات دانشجویی "تیتر 11"

titr11

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد؛ به نقل از پایگاه اطلاع رسانی معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، جشنواره سراسری نشریات دانشجویی "تیتر 11"با شعار "آگاهی، شفافیت، مسئولیت" و با هدف ایجاد بستر رقابت سالم و سازنده برای فعالان حوزه نشریات، افزایش نشاط و پویایی در جامعه دانشگاهی کشور و شناسایی استعدادهای خلاق و برتر این حوزه و معرفی و تجلیل از تلاش‌های فعالان نشریات دانشجویی، به میزبانی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و با همکاری معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت برگزار می‌شود.

طبق اعلام سایت یازدهمین جشنواره سراسری نشریات دانشجویی، فعالان نشریات دانشجویی متقاضی شرکت در جشنواره می‌توانند از تاریخ 20 آبان لغایت 20 آذرماه 1397 نسبت به ثبت نام و بارگذاری آثار خود در سامانه جشنواره به نشانی www.titr11.ir  اقدام نمایند.

• اختتامیه نخستین رویداد ملی کارآفرینی اجتماعی در دانشگاه فردوسی مشهد

اختتامیه نخستین رویداد ملی کارآفرینی اجتماعی در دانشگاه فردوسی مشهد-  23 فروردین ماه 98