photo 2017-09-13 15-36-11

سی و دومین جشنواره قرآن و عترت دانشجویان کشور با معرفی برگزیدگان با حضور بیش از هزار دانشجو از صد و پنجاه دانشگاه کشور در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان به کار خود پایان داد.

‌به گزارش پایگاه اطلاع رسانی معاونت فرهنگی و اجتماعی وزات علوم؛ در مراسم اختتامیه این دوره از جشنواره برگزیدگان معرفی و از انها تجلیل به عمل آمد.

در بخش آشنایی با ترجمه و تفسیر قرآن به ترتیب سعید بهرامی، حامد منوچهری کوشا، عباس غفار زاده و در بخش آشنایی احادیث اهل بیت، نبی الله سالاری, مجتبی برغمدی، سعیده شجاعی مهر و در بخش آشنایی با سیر معصومین به ترتیب مهسا کریمی، وحید عباس مقدم و زهرا مهدوی به عنوان برگزیدگان معرفی شدند.

هم چنین در بخش مفاهیم نهج البلاغه به ترتیب مونا امانی پور، مهدی نیک روشن، راضیه خزاعی از دانشگاه فردوسی مشهد  و در بخش پرسمان معارفی یونس پورسعدی، زهرا زایر و سمانه کهرمی و در بخش احکام مهناز ملک پور، هادی اماملو و سینا رستمی به ترتیب مقام اول تا سوم را کسب کردند.

در بخش مفاهیم صحیفه سجادیه سعید میرزایی، علی درودیان، لیلا اهرایی و در بخش حفظ قران کریم فاطمه محمدی، مریم غزاوی و محمد مافی نیز به ترتیب مقام اول تا سوم را کسب کردند.

در بخش تحقیق در بخش برادران به ترتیب سجاد پروینی نژاد، هادی اسفیدانی، علیرضا محمدی زاده و در بخش خواهران فهیمه ایزدی، زهرا داوازده امامی و طیبه صبوری مقام اول تا سوم را کسب کردند. بخش قرایت ترتیل بخش برادران امید حسینی نژاد از دانشگاه فردوسی مشهد ، مصطفی قاسمی، محمد حسین حداد زاده و در بخش خواهران منصوره آقا حسنی، فاطمه مصلح و فریال خنافر به عنوان برگزیدگان این بخش معرفی شدند.

هم چنین در بخش حفظ ۵ جلد اول قرآن در بخش برادران به ترتیب سیدرضا میرهاشمی، محمدرضا رحیمی، سید محمد حسین فرزام و در بخش خواهران فایزه جلالی، فاطمه حبیبی نیا و فاطمه مرادی به عنوان برگزیدگان این بخش معرفی انتخاب شدند.

در بخش حفظ ۱۰ جز اول در بخش برادران امیر محمدیان, امیر حسینی اسفندیار، مهدی افشان و در بخش خواهران زهرا میرزا علی پور، ام البنین موسوی مطلق و اسماً ایران منش به ترتیب مقام اول تا سوم را کسب کردند.

در بخش ۲۰ جز اول قران بخش برادران به ترتیب علیرضا رحمانی، محمد لایینی، محمد آسنجرانی و در بخش خواهران نرجس سعدالدین، صفا عسکری و فایزه جعفری به عنوان برگزیدگان انتخاب شدند.

در بخش حفظ کل قران کریم در بخش برادران محمدرضا رضایی، رسول آزمایش، محمدرضا رضایی و در بخش خواهران زهرا سلطان پور، شکوفه صباغی کرهرودی و فاطمه زرین به ترتیب مقام اول تا سوم را کسب کردند.

سی و دومین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشگاه های کشور ۱۹ الی ۲۲ شهریور ماه ۱۳۹۶ با حضور بیش از هزار دانشجو از صد و پنجاه دانشگاه کشور در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان برگزار شد.

در این دوره از مسابقات از دانشگاه فردوسی مشهد  امید حسینی نژاد رتبه نخست رشته ترتیل و راضیه خزایی رتبه سوم بخش مفاهیم نهج البلاغه را کسب کردند.

مدیریت فرهنگی و فعالیت های داوطلبانه دانشگاه کسب موفقیت حاصله را به دانشجویان افتخار آفرین، کانون دانشجویی قرآن و عترت  و خانواده بزرگ دانشگاه فردوسی مشهد تبریک عرض می کند.

photo 2017-09-15 14-46-31

photo 2017-09-14 11-40-22