Javid Tafazoli-128

مدیر فرهنگی و فعالیت های داوطلبانه دانشگاه فردوسی برنامه‌های این دانشگاه را برای آغاز سال تحصیلی جدید و استقبال از دانشجویان نو ورود تشریح کرد.
 دکتر احمدرضا اصغرپور در در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی، ضمن تبریک به پذیرفته شدگان آزمون سراسری سال 1396  از برگزاری گردهمایی "فصل تازه "  برای استقبال از دانشجویان ورودی جدید این دانشگاه  خبر داد و عنوان کرد: گردهمايي دانشجويان ورودي جديد در مقطع كارشناسي با حضور هیئت رئیسه دانشگاه ، روسا و معاونان دانشکده های دانشگاه فردوسی مشهد  در روزهای یک شنبه 2 الی سه شنبه  4  مهرماه برگزار می شود ، بر اساس برنامه ریزی به عمل آمده گردهمایی ویژه دانشجویان دختر طی روز های یکشنبه و دوشنبه 2 و 3 مهرماه  و گردهمایی دانشجویان پسر ورودی جدید روز سه شنبه 4 مهرماه  در تالار زنده یاد دکتر رحیمی زاده دانشکده علوم دانشگاه فردوسی برگزار خواهد شد.

وی تاکید کرد جزئیات برنامه گردهمایی و اطلاعات تکمیلی متعاقبا از طریق سایت های دانشگاه و سایر کانال های ارتباطی به اطلاع دانشجویان نوورود خواهد رسید.

دبیرستاد پذیرش دانشجویان ورودی جدید  دانشگاه فردوسی اضافه کرد: با توجه به آمار بالاي پذيرفته‌شدگان مقاطع تحصيلات تكميلي و اهميت ارتباط و تعامل با اين گروه از دانشجويان گردهمايي دانشجويان ورودي جديد دانشگاه فردوسی در مقاطع کارشناسی‌ارشد و دكتری در هفته دوم مهرماه برگزار خواهد شد.

دکتر اصغرپور در ادامه گفت: به منظور آشنایی دانشجویان ورودی جدید دانشگاه فردوسی مشهد با فعالیت های علمی، فرهنگی و اجتماعی تشکل های دانشجویی و با هدف توسعه و ترویج فعالیت های جمعی و داوطلبانه دانشگاهیان، همچنین ارتباط و تعامل با واحدهای اداری دانشگاه " نمايشگاه مهر " با بیش از 30 غرفه نمایشگاهی طی روزهاي برگزاری گردهمایی در محوطه بیرونی دانشکده علوم  برپا خواهد شد.

وی افزود: با هدف تقويت و ارتقای كيفي جلسات معارفه دانشكده‌ها با دانشجويان جدید، همايش‌هاي  توجيهي آموزشي دانشكده‌های دانشگاه فردوسی نیز از هفته دوم مهرماه بر اساس برنامه ریزی ستاد پذیرش دانشکده ها برگزار می شود.

مدیرفرهنگی و فعالیت های داوطلبانه دانشگاه فردوسی مشهد با بیان این که به همت دانشگاه سه سال است که ثبت نام دانشجویان نو ورود  به صورت الکترونیکی و غیر حضوری انجام می‌شود، تاکید کرد: پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی سال تحصیلی 97-96 دانشگاه فردوسی مشهد از مراجعه حضوری به دانشگاه فردوسی مشهد و یا تماس تلفنی با مدیریت آموزشی و سایر بخش های دانشگاه خودداری نموده و منتظر اطلاعیه های بعدی دانشگاه فردوسی مشهد که در وبگاه دانشگاه و همچنین کانال تلگرامی اخبار دانشگاه فردوسی مشهد درج خواهد شد،باشند.

دکتر اصغرپور در پایان اعلام کرد : با توجه به همجواری دانشگاه با حرم مطهر رضوی، همايش ميثاق با امام رئوف (اولين تشرف جمعي دانشجويان به حرم مطهر و زيارت مضجع شريف رضوي و شركت در مراسم معنوي دعاي كميل ) عصر روز پنج شنبه، 6 مهرماه، برگزار خواهد شد.

باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد