photo 2017-10-11 07-25-49

مراسم استقبال از  دانشجویان نو ورود دانشکده ی دامپزشکی دوشنبه 17مهر ماه 1396 در محل تالار جرجانی این دانشکده برگزار شد .
به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد، در این مراسم که با حضور رئیس دانشکده ، مدیران گروه های آموزشی و اساتید دانشکده برگزار شد، دکتر ملکی رئیس دانشکده دامپزشکی ضمن تبریک به دانشجویان ورودی جدید گفت: این دانشکده در سال 1370 با مجوز وزارت علوم تحقیقات و فناوری  با هدف تامین نیروهای انسانی ماهر و تولید علم و تامین بهداشت تشکیل شده است. این دانشکده شامل 53 هیات علمی در مرتبه استادی و دانشیاری می باشد.
دکتر ملکی در ادامه بیان کرد : دانشگاه فردوسی با داشتن امکانات سخت افزاری و نرم افزاری بهینه جز یکی از دانشگاه های برتر کشور است و افزود: رشته دامپزشکی با ظرفیت های متعدد در حوزه داروسازی و پزشکی مانند طب انسانی و در اقتصاد کشاورزی نقش بنیادین دارد و در تولید دارو های نوع ترکیبی و واکسن ها نقش به سزایی دارد .
وی در ادامه به وضعیت دانشجویان پرداخت و گفت: قاعدتا اکثر دانشجویان نو ورود دچار دوگانگی می شوند که کدام انتخاب و موقعیت شغلی بهتر است اما این دودلی را دانشجویان باید از خود دور کنند زیرا این دودلی باعث کندی و خلل در کار می شود. امام علی (ع) تردید را مانند نمک در عسل می شمارد که عسل را ضایع می کند. اگر به قطعیت و تصمیم محکم نرسید این کندی و خلل اجتناب پذیر خواهد بود زیرا مرکز یارگیری با احساسات همواره باهم در تداخل خواهند بود.

رییس دانشکده دامپزشکی با اشاره به تعدد رشته ها دردانشکده دامپزشکی بیان کرد: تعدد رشته های این دانشکده باعث ایجاد رقابت در تصدی کار شده است، این دوره چهار ساله به سرعت می گذرد بنابراین دانشجویان در این دوره کوتاه می توانند با استفاده از امکانات سخت افزاری و نرم افزاری بهینه به یک دامپزشک کارامد و رقابت پذیر تبدیل شوند.

در ادامه حجت الاسلام عباسی نماینده نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه فردوسی با تبریک به دانشجویان گفت: قبولی شما در این دانشکده در پرتوی تلاش وهمچنین خواسته خداوند بوده است. همچنین که پرندگان در آسمان به اراده ی دست الهی پرواز می کنند شما نیز در پرتوی اراده ی او دراین دانشگاه قبول شده اید.
 وی در ادامه افزود:دانشگاه به عنوان محلی برای بحث و گفتگو است  که دانشجویان با استفاده از امکانات باید خود را در زمینه های مختلف رشد دهند. انسان موجودی  ذاتا اجتماعی است و  بسیاری از نیاز های خود را در بطن جامعه قرار می دهد. بسیاری از قوانین دینی مربوط به رابطه بین افراد است مثلا هر انسانی باید احترام همسایه خود را داشته باشند.
حجت الاسلام عباسی در جریان این مراسم بیان کرد: رابطه خوب سه نشانه دارد که عقل ، خوش اخلاقی و دینداری را شامل می شود و خشم ،شرارت، بخل، دروغ و حسد از آفات دوستی با افراد ناشایست خواهد بود.

دکتر غلامرضا هاشمی تبار ،مدیر گروه پاتوبیولوژی ، به جایگاه رشته دامپزشکی اشاره کرد و افزود: من با 35 سال فعالیت در رشته ی باکتری شناسی و بیولوژی  دامپزشکی را مهم ترین بخش رشته پزشکی می دانم. دامپزشکی در رابطه تنگاتنگ با سلامت و بهداشت انسان است بنابراین بهترین جایگاه پزشکی معلق به این رشته در دانشگا های سراسر دنیا است.

در پایان این گردهمایی دانشجویان نوورود  از غرفه های  انجمن های علمی و تشکل های دانشجویی بازدید کردند.

خبرنگارباشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی : محمد امین علمایی