930x618-tazeh

مراسم استقبال از دانشجویان ورودی جدید دانشکده ی معماری ، دوشنبه 15 مهرماه 1396 ساعت 12 با حضور هیئت رئیسه،مدیران گروه های آموزشی و دانشجویان دانشکده معماری ، شهرسازی و هنرهای اسلامی دانشگاه فردوسی برگزار شد.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد، در جریان مراسم استقبال از دانشجویان نو ورود دانشکده ی معماری ، دکتر کامل نیا رئیس دانشکده ی معماری ، ضمن خیر مقدم به دانشجویان نو ورود، به معرفی دانشکده از جمله تعداد اعضای هیأت علمی، تعداد دانشجویان، گروه های آموزشی، محیط و امکانات  و در خصوص زیر ساخت های شهری و زیبا سازی  پرداخت و  تاکید کرد :در کنار هم بودن مان سبب رشد عقلی و معنوی شود.

در ادامه دکتر طاهری معاون دانشکده در  خصوص ماهیت رشته معماری و شهر سازی توضیح داد و  تصریح کرد :دانشگاه  باعث تولد ما می شود اگر در مسیر درستی قدم برداریم. وی در مورد ارتباط معنادار دو رشته معماری و شهرسازی سخن گفت و اظهار کرد:  محیط آموزشی نقش مهمی در زندگی خانوادگی دارد پس باید نسبت به انتخاب آن دقت کرد.

در ادامه دکتر معروفی ،مدیر گروه معماری ، دانشکده را خانه ی دوم دانشجو دانست  و در خصوص زیر ساخت و امکانات آموزشی دانشگاه فردوسی توضیح داد : دانشگاه فردوسی یکی از بهترین دانشگاه های ایران و در سطح بین بین الملل است.
وی تاکید کرد : دانشکده بدون تلاش دانشجو ها پیشرفتی نخواهد داشت و کلید موفقیت ارتباط با اساتید  و دانشجویان ترم بالایی  می باشد .

در ادامه فاطمه هراتیان کارشناس مسئول مرکز اطلاع رسانی و کتابخانه ی مرکزی به  معرفیساختار و امکانات کتابخانه مرکزی پرداخت و تاکید کرد : کتابخانه قلب دانشگاه است .
همچنین دکتر کرمانی معاون مرکز مشاوره و توانمند سازی دانشگاه بیان کرد : مرکز مشاوره یک مرکز تخصصی است و فضای همکاری و ارتباط با دانشجویان فراهم است.

در پایان دکتر خادملو نماینده مدیریت تربیت بدنی دانشگاه اعلام کرد :دانشگاه فردوسی در حوزه ی برنامه های ورزشی  همگانی و قهرمانی  توانسته خوش بدرخشد. این دانشگاه بهترین و مجهزترین اماکن ورزشی  را دارد؛ استخر و زمین های دو میدانی،سالن های بدنسازی،سالن های سرپوشیده از جمله این امکانات است که برای دانشجویان فراهم می باشد.

باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد: فاطمه ضیا