به همت مرکز آثار مفاخر و اسناد دانشگاه و با همکاری بنیاد ملی نخبگان استان خراسان رضوی، جهاد دانشگاهی خراسان رضوی، انجمن جامعه شناسی ایران شاخه خراسان و همچنین گروه علوم اجتماعی دانشکده ادبیات و علوم انسانی ، آیین نکوداشت دکتر هما زنجانی زاده، استاد پیشکسوت گروه علوم اجتماعی دانشکده ادبیات و علوم انسانی، ساعت 8:30 روز چهارشنبه، 26 مهرماه در تالار فردوسی دانشکده ادبیات و علوم انسانی برگزار خواهد شد.

این مرکز می کوشد تا با زنده نگه داشتن یاد و خاطره مفاخر و بزرگان دانشگاه، در دانشجویان و نسل جوان انگیزه های بیشتر و ژرف تری ایجاد و روحیه خودباوری را در میان آنان تقویت نماید. در این راستا تا کنون بیش از ده بزرگداشت و نکوداشت برای بزرگان و مفاخر دانشگاه برگزار کرده است که نکوداشت استاد سید جلال الدین آشتیانی، دکتر غلامحسین یوسفی، پروفسور تقی فاطمی، دکتر علی شریعتی، استاد کاظم مدیرشانه چی، استاد محمد واعظ زاده خراسانی و دکتر محمدکاظم خواجویان از آن جمله بوده است.

مرکز آثار مفاخر و اسناد دانشگاه  فردوسی مشهد مقدم دانشجویان، اعضای هیأت علمی و علاقه مندان را در آیین نکوداشت دکتر هما زنجانی زاده گرامی می دارد.

منبع - روابط عمومی دانشگاه

photo 2017-10-16 20-29-09