photo 2017-10-24 15-46-23

جلسه مشترک اعضای شورای مرکزی انجمن اسلامی دانشجویان با مدیر فرهنگی و فعالیت های دواطلبانه دانشگاه برگزار شد.

به گزارش خبرنگارباشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد، در این جلسه که به منظور معارفه و آشنایی اعضای انجمن اسلامی با دکتر منصور معتمدی مدیر فرهنگی و فعالیت های داوطلبانه دانشگاه برگزار شد، ابتدا اعضای حاضر در جلسه به معرفی خود پرداخته و در ادامه مواردی را در خصوص تشکیلات، اهداف و فعالیت های انجمن اسلامی بیان کردند.

در این جلسه، محمد حسین نجفی دبیر انجمن اسلامی دانشجویان، به معرفی سابقه و پیشینه ای از شکل گیری انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه فردوسی مشهد پرداخت و با یادآوری فعالیت های انجام شده در سال های گذشته توسط این انجمن، به مشی اسلامی و داوطلبانه بودن کلیه فعالیت های این انجمن اشاره کرد. وی ساختار انجمن اسلامی را از پایین به بالا دانست و گفت : انجمن اسلامی دانشجویان هیچ وابستگی به احزاب و جناح های سیاسی کشور ندارد و تلاش می کند دانشجو علاوه بر تاثیر گذاری در فضای اجتماعی و سیاسی کشور ، روحیه استقلال طلبی و آزادگی خود را در فضای دانشجویی حفظ کند .

در ادامه احمد یوسفی یک دیگر از اعضای انجمن اسلامی به فعالیت های این انجمن در زمینه نیکوکاری و خیریه نیکان اشاره کرد و گفت : فعالیت های خیریه نیکان تحت نظارت و مدیریت انجمن اسلامی دانشجویان در زمینه فقرزدایی و حل معضلات اجتماعی در مناطق کم برخوردار حاشیه شهر، انجام می شود و با تشکیل اتاق فکر برای این خیریه برنامه های اجتماعی برای کمک به مناطق محروم در نظر گرفته شده که این فعالیت ها توسط تشکل های سایر دانشگاه ها الگو برداری و در شهرهای مختلف در حال انجام است. ایشان در پایان به برنامه های آتی این انجمن در زمینه فعالیت های عدالت طلبانه از جمله برقراری عدالت آموزشی و عدالت اجتماعی اشاره کرد.
 محمد حسین پرویزی از اعضای شورای ناظر و دبیر سابق انجمن اسلامی در سخنان خود به رسالت انجمن اسلامی و شکستن فضای تک صدایی در دانشگاه اشاره کرد و گفت: انجمن اسلامی تلاش می کند فضای گفتگو و مدارا را در بین سلایق مختلف ترویج کند و نشانه این موضوع ، حضور دانشجویان با سلایق مختلف سیاسی در شورای مرکزی انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه فردوسی مشهد است .
در ادامه  محمد صابریان به تشریح فعالیت های سالهای گذشته انجمن و ارتباط این تشکل با دفتر تحکیم وحدت اشاره کرد.
اعضای شرکت کننده در جلسه در ادامه به توضیح مشکلات موجود در برگزاری فعالیت های فرهنگی، مراحل صدور مجوز برگزاری و حمایت مالی از این فعالیت ها پرداخته و درخواست کردند فرآیند اخذ مجوز تسریع و آسان شود تا بتوان فعالیت ها را در زمان پیش بینی شده انجام داد.

در ادامه جلسه  دکتر معتمدی مدیر فرهنگی و فعالیت های داوطلبانه ضمن عرض خیر مقدم به اعضای انجمن اسلامی و تشکر بابت برگزاری جلسه مشترک، گفت: برگزاری این گونه جلسات بسیار موثر و کارگشا خواهد بود و تفاهم و همدلی بیشتر را بین مدیریت دانشگاه و تشکل های دانشجویی به ارمغان می آورد. ایشان خواستار تقویت تشکیلات انجمن و توسعه فعالیت ها در دانشکده و تقویت دفاتر دانشکده ای انجمن اسلامی دانشجویان شدند. ایشان فعالیت های خیریه نیکان را نمونه بارزی از فعالیت های داوطلبانه دانشجویی دانست که به تقویت توانمندی های اجتماعی دانشجویان کمک شایانی می کند. ایشان به لزوم تقویت اطلاع رسانی و مستندسازی فعالیت ها اشاره کرد و گفت: با ارائه گزارش عملکرد و مستند سازی فعالیت های انجام شده می توان به آیندگان برای استفاده از تجربیات به دست آمده توسط انجمن کمک نمود و برای شناساندن ظرفیت ها و تلاش های انجمن به مخاطبان استفاده کرد.

دکتر معتمدی در پایان با آرزوی موفقیت برای اعضای انجمن اسلامی دانشجویان، از ایشان خواست کلیه نظرها، انتقاد ها و پیشنهاد های خود را برای بهبود خدمت رسانی به دانشجویان در زمینه فعالیت های فرهنگی و اجتماعی، به این مدیریت منتقل نمایند.

باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد: هادی اکرمی