به همت جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه فردوسی همایشی با عنوان " آن مردکیست؟ " برگزار شد.

به گزارش خبرنگارباشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد، همایش آن مردکیست؟ از ساعت 12تا 14 روز دوشنبه 8 آبان ماه با حضور جمعی از خانواده های گراقدر شهدای مدافع حرم  درمحل تالارشریعتی دانشکده ادبیات وعلوم انسانی دانشگاه فردوسی برگزارشد.

درجریان این همایش که باهدف شناخت اهداف شهدای مدافع حرم وقدردانی ازخانواده های آنان برگزارشد همسران 3تن ازشهدای مدافع حرم به بیان خاطرات زندگی خود پرداختند.

دکتراصغری نکاح ، عضو هیئت علمی علوم تربیتی ،ضمن گرامیداشت مقام شهدا و قدردانی از همسران آنها، چنین بیان کرد :  همسران شهدا‌ لحظه به لحظه شهادت را زندگی می کنند.  شهدای مدافع حرم شهدای آخر الزمانی جهان اسلام هستندکه اگر در واقعه کربلاحضور داشتندنمی توانستند بی تفاوت باقی بمانند و ان شالله درزمان ظهور امام زمان رجعت می کنند.

سپس همسر شهید مرتضی عطایی اظهار کرد : بعد از شهادت همسرم ازهیچ کس توقعی ندارم .تمام جامعه باید با تفکری که یک ساعت آن بهتر از هفتاد سال عبادت است هدف اصلی زندگی را پیدا کنند و هدف زندگی شهیدعطایی شهادت بود.

در ادامه همسر شهید جواد محمدی گفت : ازابتدا می دانستم که قراراست با یک شهید زندگی کنم . شهید محمدی شهید همه ایران با تمام گرایش های سیاسی و فکری مختلف است.

وی همچنین به قرائت متنی زیر پرداخت :

بسم رب الشهداء و الصدیقین

شیطان که آدم را سجده نکرد، از درگاه الهی رانده شد، پس واضح گردید آدم خواست خداست و خواست خدا این شد که بماند و عشق بیاموزد، عشق بورزد، خانواده شود و مردانگی را به اوج رساند.

آن مرد کیست را آدم معنا کرد، اولین خلقت الهی، از پست ترین و پایین ترین چیزها خلق گردید، اما قرار بود در درس های زندگی، به بالاترین جایگاه ها رسد، قرار بود در درگاه عدل الهی، کلاس بگذراند، عاشق شود و عاشقانه راهنما گردد، اشتباه کرد اما حتی اشتباهش نیز، راهی بزرگ را باز نمود تا فرصت برای من و شما باز شود، عشق در دنیا جلوه گری کند و خدای عاشق، تنها برای آدم نماند.

آن مرد کیست را آدم معنا کرد تا آدمیت به نبوت و امامت رسد و خلایق بسیار الهی، از جنس مروت و مردانگی، آزمایش شوند که آیا جایگاه برتر را می پذیرند و خود را فدایی راه حق می کنند؟!
تشخیص حق و باطل را به عقل سپرد و جایگاه قلب را دلدادگی خواست تا با عقل تصمیم بگیرند و با دل، راهی شوند، راهی راهی بزرگ تا بی نهایی الهی.

آن مرد کیست را آدم معنا کرد و بعد از او محمد، به کمال رساند و علی به اوج و اهل نبوت و امامت، پایان حجت بودند، انگار قرار بود خواست خدا، دست به دست بچرخد تا انسانیت انسان، آزمایش شود.
خواست خدا چه بود؟! جز عشق ورزیدن، عاشقانه زیستن و عاشقانه انتخاب کردن، چه چیز در لوح بشریت ثبت شده بود؟!

آن مرد کیست را اولیای الهی، آنان که برترین بودند، در درون جسم و جان ها ثبت نمودند تا خلق کنند، گوهری از جنس روح الله را و شهدایی از جنس انقلاب و جنگ تحمیلی و مدافع حرم را.

آن مرد کیست همان خمینی است، همان خامنه ای است و همان رهروان ایشان، که زمانی برای انقلابی بزرگ شکنجه می شوند و زمانی برای دفاعی مقدس، جان ها می دهند و اکنون حد مقاومت را از مرزها گذرانده اند و سر و جان را نثار اهل بیت می کنند.

آن مرد کیست همان هایند که عشق را به زیبایی معنا کرده اند و سر از پا نشناخته، تمام هستی خود را، نثار معنابخشی این جایگاه می کنند و حتی آدم را نیز شرمنده این حضور می نمایند.

آری، آن مرد کیست همان اندرزگو و نواب صفوی هاست،
آن مرد کیست همان مطهری و رجایی و باهنر هاست،
آن مرد کیست همان چمران و کاوه و برونسی هاست،
آن مرد کیست همان عطایی و سخندان و محمدی هاست،
آن مرد کیست همان شهیدی است که زنده کرد راه را.

آری، آن مرد کیست را مردانی معنا کردند که مردانگی را به اوج رساندند اما مردانگی فقط به روز عاشورا ختم نمی شود، مردانگی را باید از عاشورا تا اربعین معنا کرد و به حق، اگر نبود مردانگی زینب، رسالت حسینی بر زمین می ماند.

پس بگذارید به جرأت بگویم:

آن مرد کیست.. من هستم.. زنی که ایستاده است.. مردانه.. پشت سر همسر شهیدش.

باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد: طالبیان شریف

photo 2017-10-30 18-45-26