کلاس‌های دوره مقدماتی تدوین برگزار می‌شود

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد؛ دوره تدوین مقدماتی با سرفصلهایی شامل تاریخچه و بررسی شکل‌گیری تدوین، اصطلاحات مونتاژ و مفاهیم در سینما، صداگذاری و اصلاح رنگ و...  با تدریس آقای محسن روحی، به همت کانون فیلم و عکس، از 22 فروردین‌ماه 98 به مدت 8 هفته، ساعت 16 برگزار می‌شود.
هزینه دوره برای دانشجویان دانشگاه فردوسی 50000 تومان، دانشجویان سایر دانشگاه ها 60000 تومان و ثبت‌نام آزاد 75000 تومان است.
علاقه مندان جهت ثبت‌نام می‌توانند به رباط تلگرام کانون فیلم و عکس(@f_p_clubbot) یا به اتاق9 مجتمع کانونها مراجعه نمایند.

خبرنگار باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد: فائزه صفایی

moghtadvin

برنامه نقد آلبوم موسیقی ماه و ماهی- اردیبهشت 1398

افتتاح نمایشگاه عکس برداشت آخر و ورکشتاپ سینماتوپوگرافی- اردیبهشت ماه 1398