همایش «آن‌ها زنده‌اند» با حضور راوی دفاع مقدس در دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی برگزار شد.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد، همایش «آن‌ها زنده‌اند» به همت جامعه اسلامی دانشجویان دانشکده دامپزشکی در روز یکشنبه 12 آذر در محل آمفی تئاتر دانشکده دامپزشکی برگزار شد.

در این همایش علیرضا دلبریان، راوی دفاع مقدس، خاطرات خود از این دوران و همرزمانش را برای دانشجویان بیان کرد. وی نقش جوانان را در عصر حاضر که میزان تهاجمات فرهنگی بیشتر و عمیق تر شده مهم ارزیابی کرده و گفت: من از روی علم و با مدرک می گویم که بسیاری از شما جوانان نسبت به جوانان زمان جنگ به مراتب بهتر هستید.

وی افزود: شما باید همیشه به دنبال حق باشید به دنبال کسب علم و معرفت بروید حتی زمانیکه دیگر دانشجو نبودید. باید تهذیب نفس کنید و کار فرهنگی انجام دهید همانطور که الان می کنید؛ چون دانشجو جستجوگر است.

علیرضا دلبریان ضمن بیان یکی از خاطرات خود، عدم شکست در دفاع مقدس را مرهون حضور جوانان دانسته و اظهار داشت: در سال اول، جنگ را بنی صدر هدایت می کرد که در 4 عملیات شکست خورد و تانکهای بسیاری را تقدیم دشمن کرد. علت این شکست هم این بود که آنها می خواستند با معادلات مادی با دشمن بجنگند. اما از سال بعد جوانانی مثل شهید حسن باقری، شهید حسین خرازی، و شهید باکری آمدند که دانشجو بودند و علاوه بر روحیه شهادت طلبی از تاکتیک های مختلفی مثل غافلگیری دشمن استفاده کردند و حتی در عملیات فتح المبین توانستند همزمان خط اول و توپخانه عراقی ها را بگیرند.

علیرضا دلبریان در انتهای همایش آدرس کانال خود به نام روایت فابریک (@revayatefabric) را در اختیار دانشجویان قرار داد.

پایان بخش  همایش «آن‌ها زنده‌اند» حضور دانشجویان در مزار شهدای گمنام بود.

باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد:فاطمه کمیلی

photo 2017-12-05 11-23-48