gfgfghghg

به مناسبت ولادت یگانه دخت نبی اکرم (ص ) و روز زن ، کمیته بانوان دانشگاه فردوسی مشهد با همکاری مدیریت فرهنگی و فعالیت‌های داوطلبانه دومین جشنواره فرهنگی – هنری و ادبی « بانوی آب و آینه» را با هدف تقویت رویکرد به موضوع زنان و نقش آنان در خانواده و جامعه، برگزار نمود .
دبیرخانه جشنواره ضمن تقدیر از شرکت کنندگان این رویداد فرهنگی، به اطلاع می رساند پس از دریافت آثار و بررسی‌های لازم تعدادی از آثار را به علت عدم تطابق با موضوع جشنواره و استنساخ از آثار دیگر هنرمندان از داوری خارج و در بعضی از بخش‌هایی از جشنواره به علت به حد نصاب نرسیدن از هنرمندان شرکت کننده تقدیر به عمل آمد.
نتایج داوری به شرح زیر اعلام میگردد
- خوشنویسی
•    امين زنجاني                   رتبه اول خوشنويسي
•    مهدي همتيان                  رتبه دوم خوشنويبسي
•    اميرعلي برومند              رتبه سوم خوشنويسي

- عکس
•    سيده زهرا اميرافضلي       قابل تقدير بخش عكاسي
•    زينب خاوري                  قابل تقدير بخش عكاسي

- پوستر
•    مژده خسروي تبار           قابل تقدير بخش طراحي پوستر

- بخش ادبی
•    مصطفي توفيقي              نفر اول بخش ادبي
•    علي غفارپور                 نفر دوم بخش ادبي
•    سميرا تنديسه                  نفر سوم بخش ادبي
جوایز برگزیدگان در جشن میلاد امام زمان ( عجل ا... ) که در محل آمفی تاتر علوم از ساعت 16 الی 20 در تاریخ 19 اردیبهشت ماه برگزار می‌گردد اهدا خواهد شد.

باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد