مراسم گرامیداشت روز معلم و تجلیل از استادان پیشکسوت و همچنین ارتقاء یافته دانشکده علوم تربیتی و روان شناسی دانشگاه فردوسی مشهد در چهارمین روز از جشنواره آموزش دانشگاه ظهر روز سه شنبه 18 اردیبهشت ماه 1397 در سالن شورای دانشکده برگزار شد.

در ابتدای مراسم دکتر حسین کارشکی رئیس دانشکده ضمن خیر مقدم به همکاران بویژه پیشکسوتان معزز دانشکده، از تلاش‌های ارزشمند آموزشی همکاران تقدیر کرد. سپس آقای دکتر علی مشهدی معاون پژوهش و فناوری دانشکده در سخنان کوتاهی هدف از برگزاری این مراسم صمیمی را پاسداشت خدمات علمی آموزشی استادان بازنشسته و شاغل دانشکده بیان کرد.

سخنران بعدی جشن بزرگداشت روز معلم آقای دکتر جواد صالحی فدردی بود که گزارشی از سفر علمی به کشور مالزی و سمیناری که به نمایندگی از دانشگاه فردوسی مشهد شرکت کرده بود را ارایه کرد.

وی در انتهای سخنان خود از رئیس دانشکده خواست در راستای ارتقاء دانشکده و سطح همکاری‌های علمی بین‌المللی و رسیدن به جایگاه جهانی حتما کمیته بین المللی‌سازی در دانشکده تشکیل شود.
در ادامه آقای امیر حسین دهنوی دبیرکل انجمن‌های علمی دانشکده ضمن تبریک روز معلم به استادان خود از فعالیت‌های سال گذشته انجمن‌های علمی دانشکده در جشنواره آموزش یاد کرد که با حمایت و همراهی دانشکده موفق شدند رتبه برتر فعالیت‌های آموزشی را در سطح دانشگاه با ارایه و اجرای بیش از 70 برنامه و نشست ارزشمند علمی آموزشی کسب کنند و مورد تقدیر رئیس دانشگاه قرار بگیرند.

دهنوی همچنین به اقدام اخیر انجمن‌های علمی دانشگاه در طراحی و اجرای باغچه کوچک شیشه‌ای (تراریوم) توسط انجمن ها به احترام روز معلم اشاره کرد و بعنوان هدیه روز معلم تعدادی از این گلدان‌های شیشه ای را تقدیم استادان حاضر در جلسه کرد.
پایان بخش مراسم جشن روز معلم تجلیل و تقدیر از استادان ارتقاء بافته دانشکده بود.
آقای دکتر جواد صالحی و آقای دکتر سید امیر امین یزدی به مرتبه استادی نائل آمده بودند. همچنین تجلیل ویژه از افتخارات و استادان پیشکسوت دانشکده بخش دیگر مراسم تجلیل بود که از آقایان دکتر کنعانی، دکتر دیانی، دکتر طالبیان شریف، دکتر یغمایی و خانم دکتر پریرخ با اهدای یادمان گرامیداشت جشنواره آموزش تجلیل شد.
در بخش سوم تجلیل‌ها از دبیران انجمن‌های علمی دانشکده و همچنین اعضای ستاد جشنواره آموزش تقدیر شد و در ادامه از رئیس محترم و کارشناسان آموزش دانشکده به پاس همه همراهی در فراهم شدن سطح مطلوب آموزشی در دانشکده تقدیر شد. پایان بخش مراسم اهدا یادمان جشنواره آموزش به استادان حاضر در جشن بود.

oloomtarbiaty