ershad

دکتر کافی رییس دانشگاه فردوسی مشهد و هیات رئیسه این دانشگاه با مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی در سالن اجتماعات این اداره کل دیدار و گفتگو کرد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد به نقل از روابط عمومی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی، در این دیدار مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی از تدوین پیش نویس تفاهم نامه همکاری بین  اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی و دانشگاه فردوسی مشهد خبر داد.

جعفر مروارید مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی ضمن تبریک دهه کرامت اظهار کرد: بسیار خرسندم که در ماه اول کاری در این اداره کل شاهد حضور دوستان بسیاری از دانشگاه فردوسی بوده ام که نتیجهt این جلسات، نوشتن پیش نویس تفاهم نامه همکاری شد.

وی با اشاره به ظرفیت های فرهنگی و هنری و قرآنی این اداره کل اظهار کرد: در استان خراسان رضوی در بخش رویدادهای بزرگ فرهنگی، شاهد برگزاری نمایشگاه کتاب ناشران ایران، نمایشگاه قرآن و عترت هستیم که دانشگاه می تواند در این خصوص نقش آفرینی کند.

مروارید با اشاره به برگزاری جشنواره ملل توسط دانشگاه فردوسی گفت: درجهت توسعه فعالیت‌های بین‌الملل با رویکرد توسعه فرهنگ اسلامی می توانیم همکاری مشترک را داشته باشیم .

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی هدایت،حمایت و نظارت را جزو وظایف ذاتی این اداره کل خواند و افزود: این اداره کل بر اساس شرح وظایف تعریف شده فعالیت های فرهنگی و هنری را برون سپاری می کند و تنها بر اجرای آن نظارت دارد.

وی با اشاره به روز های ملی استان خراسان رضوی گفت: روز ملی ورود حضرت رضا (ع) به خراسان، روز های ملی مفاخر استان فردوسی، خیام و عطار نیشابوری در تقویم برنامه ها و فعالیت های فرهنگی و هنری این اداره کل قرار دارد که می تواند با همکاری بین این اداره کل و دانشگاه فعالیت های شاخصی را بهتر از گذشته رقم زند.

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی با اشاره به تاکید دکتر صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در خصوص شکل گیری اتاق فکر مشترک فرهنگ و دانشگاه گفت: مصمم هستیم این اتاق فکر را با همکاری دانشگاه شکل دهیم.

وی با اشاره به نیاز مشهد در خصوص دانشگاه هنر اسلامی گفت: در مشهد دانشگاهی بدین منظور نداریم و نیاز است در این شهر که مهد علم هنر است شاهد شکل گیری آن باشیم چرا که بارها از سوی هنرمندان و نمایندگان مجلس به عنوان یک مطالبه مردمی مطرح شده است.

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی با تاکید برآنکه ما مشهد را نقطه جذب تفکر می دانیم گفت: کاربردی کردن پایان نامه های دانشگاه در خصوص فرهنگ و هنر یکی دیگر از مواردی است که می تواند دانشگاه حضور پررنگتری را داشته باشد.

وی با اشاره به گذر فرهنگ و هنر در مشهد گفت: یکی از راه‌های دسترسی همگانی و کم هزینه به اجراهای هنری گذرهای فرهنگ و هنر است که شهروند مشهدی با قرار گیری در آن تمامی نیازهای فرهنگی و هنری خود را پاسخ دهد که به حمدالله شهرداری مشهد در این خصوص اعلام آمادگی کرده و نیاز است دانشگاه نیز در این خصوص همکاری داشته باشد .

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی در پایان از ارسال ٤طرح پژوهشی مرتبط با فرهنگ و هنر و ارسال آن برای شورای پژوهشی که به ریاست دانشگاه فردوسی برگزار می شود خبر داد.

در ادامه این نشست محمد کافی رئیس دانشگاه فردوسی مشهد گفت: بسیارخوشحالم که یکی از بهترین نیرو های دانشگاه در خدمت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی قرار گرفته است که امیدوارم با درایت و تدبیری که از ایشان انتظار است منشا خیر برای فرهنگ هنر این خطه باشند.

وی اظهار کرد: مشهد شهر فرهنگ، علم و عشق است که دارای ظرفیت های بی بدیلی است که کافی است زمینه بروز و شکوفایی آن فراهم شود.

رییس دانشگاه فردوسی مشهد با بیان اینکه یکی از مهمترین رویکردها تقویت ارتباط دانشگاه با جامعه است گفت:  حضور دکتر جعفر مروارید در پست مدیرکلی در این اداره کل نشان دهنده این رویکرد دانشگاه است چرا که ما معتقدیم کار در اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی کار نخبگانی و ارتباط با اصحاب فرهنگ و هنر و نیز صاحبان اهل قلم و دانش است.

رئیس دانشگاه فردوسی مشهد تصریح کرد: تعامل و ارتباط بیشتر با اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی می تواند بهره ورانه و بسیار هم افزا شود.

وی ادامه داد: امیدوارم بتوانیم شاهد شکل گیری تعاملات سازمان یافته بین دو دستگاه برای افزایش بهره وری و ظرفیت ها باشیم.

وی در ادامه سخنان خود تاکید کرد: از یک سو اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی ظرفیت ها و تجربیات بسیار ارزشمندی را در خود جای داده و از سوی  دیگر دانشگاه نیروی جوان و پر انرژی برای همکاری دارد که این می تواند زمینه خوبی برای تعامل و گفتگو باشد .

وی در ادامه افزود: دانشگاه اعلام آمادگی خود را برای تشکیل اتاق فکر در جهت تقویت عیار نخبگانی شورای فرهنگ عمومی استان دارد همچنین در مناسبت های فرهنگی و هنری و قرانی برنامه های را مشارکت داشته باشد.

وی در پایان افزود: در حوزه نمایشگاه کتاب قطعا در کنار شما هستیم و همچنین می توانیم با بهره گیری از نیروی انسانی با انگیزه در حوزه پژوهش و حتی پیمایش فعالیت های فرهنگی و هنری این اداره کل و نیز مدیریت استراتژیک مشارکت داشته باشیم.