dr taheri1

به دانش فزای و به یزدان گرای
  که او باد , جان تو را رهنمای

آغاز سال تحصيلي و تورق دگربار صحيفه نوراني دانش را به جامعه فرهيخته دانشگاهي كشور و دانشجويان عزيز به ويژه دانشجويان نوورود دانشگاه پرافتخار فردوسي مشهد، صميمانه تبريك مي گويم.همچنين تقارن مطلع مهر با ايام حماسه حسيني و هفته دفاع مقدس را گرامي مي دارم.
 اميد است در سال تحصيلي پيش رو بتوانيم با تلاشي وافر و جهدي بليغ ؛ گام هاي ارزشمند و استواري را در رسيدن به اهداف و آرمان هاي عاليه انقلاب اسلامي و سربلندي ميهن عزيزمان برداريم.
 تحصيل علم در جوار بارگاه منور حضرت علي ابن موسي‌الرضا (عليه السلام) توفيق بزرگي است. ايمان دارم كه تلاش و نيروي جواني شما ، به همراه تهذيب نفس و ارتقاي توانمندي هاي علمي، فرهنگي و اجتماعي، مي تواند آينده اي درخشان را براي شما و ايران اسلامي تضمين كند. بي شك ايران عزيز با ياري خداوند سبحان و حضور سبز و با نشاط شما آينده سازان ، بر قله توانايي معنوي و مادي خواهد ايستاد.
دانشگاه فردوسي مشهد به عنوان يكي از دانشگاه هاي بزرگ و معتبر كشور، تمامي امكانات و توان خود را در اختيار رشد و بالندگي توانمندي هاي علمي، اجتماعي و فرهنگي شما عزيزان قرار مي دهد. در اين دانشگاه، جمعي از برترين دانشمندان ايران زمين، شما را در مسير علم ورزي ، دانش اندوزي و معرفت افزايي همراهي مي كنند. اعتقاد راسخ دارم اين فرصت را مغتنم مي شماريد و ازلحظه لحظه اين دوران بهترين استفاده را مي كنيد.
ما در دانشگاه فردوسي مشهد به ميزباني شما دانشجويان عزيز افتخار مي كنيم و اميدواريم به لطف خداوند سبحان، تحت توجهات  حضرت ولي‌عصر (عج)  و با سرلوحه قراردادن رهنمودهاي حكيمانه رهبر فرزانه انقلاب، با همت خانواده بزرگ دانشگاه با گام هاي استوار و با نشاط، در رسيدن به مدارج عالي علمي و معنوي، در مسير رونق و شكوفايي چرخه هاي توليدعلم و دانش، موفق و سربلند باشيد.

دکتر حمیدرضا طاهری

معاون فرهنگی اجتماعی و دانشجویی