به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد؛ دکتر غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در سی ­و­سومین جشنواره ملی قرآن و ­عترت دانشجویان کشور گفت: در ایام آغاز امامت امام عصر(عج) و در ماه ربیع هستیم. ماهی که خداوند وجود پیامبر گرامی اسلام را به بشریت هدیه ­فرموده ­است. ماه ربیع را باید همچون ماه ها و ایامی که در کشور به عنوان هفته وحدت داریم، به صورت گسترده جشن بگیریم، چراکه می  ‌تواند یکی از محور­های وحدت مسلمین در جهان باشد.

وی ادامه داد: بعد از مانور فرهنگی بسیار بزرگی که در اربعین حسینی داشتیم که با حضور پررنگ دانشجویان و دانشگاهیان همراه بود، همه ناظرین و حتی کسانی که سر­خوشی با مسلمانان ندارند اذعان کردند این همایش مردمی بی نظیر جزء نوادری است که امکان وقوعش بدون دخالت و حمایت یک مجموعه دولتی فراهم می شود.

دکتر غلامی با­ اشاره به ظرفیت گسترده کشور و مسلمین در حوزه اعتلای ­قرآن وعترت، اظهار داشت: ما می­ توانیم از ظرفیت گسترده­ ای که به برکت اسلام و اهل بیت داریم برای اعتلای نام اسلام استفاده کنیم. سی­ و­سومین جشنواره ملی قرآن وعترت دانشجویان یکی از قدیمی­ ترین جشنواره ­ها است که به صورت مستمر ادامه داشته است.

وی تصریح کرد: جشنواره قرآن و­ عترت به دنبال قدردانی و حفظ امانت پیامبر گرامی اسلام است که فرمودند ثقلین، کتاب و عترت را در میان شما به جای می­ گذارم. نام جشنواره نماد امانتی است که پیامبر برای ما به جا گذاشته­ اند و همه شما با حضور و فعالیت‌های قرآنی خود این امانت را به خوبی پاس می­ دارید.

وزیر علوم تحقیقات­ و فناوری عنوان کرد: همانطور که پیامبر اکرم در توضیح دلایل بعثت فرمودند من مبعوث شدم تا مکارم اخلاقی را به اتمام و اکمال برسانم. ما به عنوان پیروان دین مبین اسلام و شیعیان و پیروان اهل بیت (ع) باید این نکته را گوشزد کنیم که اگر هرکاری در ذیل نام شریف دین اسلام انجام می دهیم حتما باید چارچوب اخلاقی آن را رعایت کنیم و خودمان را در قالبی از احکام اسلامی ببینیم. خود پیامبر گرامی اسلام نیز این مهم را به خوبی انجام دادند که خداوند به ایشان فرمود شما بر خلق عظیم هستید.

وی ادامه داد: اگر این محور را به عنوان عروه الوثقی ببینیم و اخلاق را به عنوان دستاورد دین اسلام حفظ کنیم، به هدف غایی اسلام خواهیم رسید و باحضور حضرت ولی عصر این امر محقق خواهد شد.

دکتر غلامی ضمن اشاره به فعالیت­‌های مجموعه معاونت فرهنگی اجتماعی وزارت علوم برای برگزاری این جشنواره، گفت: همکاران من تمام توانشان را به کار می‌گیرند تا زمینه سازی برای رشد فضائل دینی در سایه قرآن و الگوهای عترت پیامبر اکرم شکل گیرد و­ فهم و تدبر در قرآن برای مجموعه دانشگاهی توسعه یابد و خلاقیت ها در زمینه قران پژوهی و فهم قرآن گسترش یابد.

وی با بیان اینکه فعالیت های داوطلبانه دانشجویان در کانون های قرآن و عترت باعث علاقه مندی جوانان به قرآن و عترت می‌شود، بیان کرد: جشنواره قرآن و­ عترت، بسیار گسترده و نماد همگرایی در حوزه آموزش عالی کشور است و مجموعه گرانقدری را کنار هم قرار داده است.

 باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد: یعقوب پور

 

IMG 0014

{jcomments on}

نوشتن دیدگاه

ارسال