به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد؛ جشنواره رویش دانشگاهی  در رشته های ادبی ، هنرهای تجسمی و صنایع دستی ، تئاتر ، نمایشنامه ، فیلمنامه ،  فیلم و عکس در دو بخش فردی و گروهی برگزار خواهد شد .

در بخش گروهی صرفا گروه های دانشجویی (دانشجویان دانشگاه فردوسی ) تئاتر ، موسیقی و فیلم می توانند شرکت کنند و در بخش فردی شرایط اختصاصی در ادامه به تفصیل توضیح داده شده است .

شرایط عمومی شرکت در جشنواره (گروهی و فردی )
o    نحوه ثبت نام :
o    پر کردن فرم ثبت نام (پس از دریافت اثر توسط دبیرخانه و یا ایمیل جشنواره، فرم ثبت نام برایتان ارسال می گردد)

o    نحوه ی ارسال آثار:
o    نحوه ارسال آثار در شرایط اختصاصی هر بخش ذکرشده است.
o    لازم به ذکر است افراد متقاضی در بخش های هنرهای تجسمی و صنایع دستی باید اصل اثر هنری و در بخش گروهی dvd اثر را منطبق با رعایت اصول ذکر شده به دبیرخانه جشنواره تحویل دهند.
اطلاعات دبیرخانه:
o    ایمیل جشنواره:
o    دانشگاه فردوسی مشهد، مجتمع کانونهای فرهنگی و هنری، دبیرخانه جشنواره رویش دانشگاهی
شماره تماس: 05138806480

شرایط اختصاصی بخش فردی

1- هنرهای تجسمی و صنایع دستی:
•    هر نفر تنها می تواند با یک اثر در هر بخش شرکت نماید.
•    نوع تکنیک اثر، آزاد است.
•    متقاضی باید در بازه زمانی تعیین شده برای ارسال آثار، اثر خود را به دبیرخانه جشنواره رویش دانشگاهی، واقع در مجتمع کانونهای فرهنگی-هنری تحویل دهد.

2- ادبی
•    هر نفر تنها می تواند با یک اثر در هر بخش شرکت نماید.
•    این بخش شامل رشته های شعر کلاسیک (غزل، مثنوی، رباعی یا دوبیتی، قصیده و...)، شعرنو(سپید، نیمایی و...)، نثر ادبی( قطعه¬ادبی، کاریکلماتور)، ترانه و داستان کوتاه می باشد.
•    آثار باید با رعایت اصول حروف نگاری با فونت b Nazanin، سایز 14px، فاصله خطوط سایز 1/5 و با فرمت pdf در بازه زمانی ذکر شده به آدرس ایمیل جشنواره ارسال گردد.
•    تعداد کلمات در رشته داستان کوتاه حداکثر 3500 کلمه، در رشته نثر ادبی حداکثر 2000 کلمه می باشد. ( در این رشته ها حداقلی در نظر گرفته نشده است.)

3 -موسیقی (تک نوازی سازهای ایرانی، جهانی و آواز)
•    ارسال یک قطعه عکس نوازنده اثر یا خواننده
•    تحویل 3 نسخه dvd به صورت کامل از فیلم اثر به دبیرخانه (درج رشته و نام اثر، نام و شماره نوازنده اثر یا خواننده و نام دانشگاه بر روی لوح فشرده الزامی است.)

4- عکس
•    هر نفر می تواند با 5 اثر در این بخش شرکت نماید.
•    عکس ها میبایست با کیفیت 300pi و حداکثر حجم 10 مگابایت در بازه زمانی ذکر شده به آدرس ایمیل جشنواره ارسال گردد.
•    حداقل وضوح (رزولوشن) عکس های موبایلی باید 8 مگاپیکسل باشد.
•    ویرایش عکس در حد اصلاح نور و رنگ و کراپ تا جایی مجاز است که به اصالت عکس خدشه ای وارد نکند. دبیرخانه جشنواره از پذیرش عکس های فتومونتاژ، کولاژ، پانوراما معذور است.
•    عکس های ارسالی نباید دارای امضای عکاس، پاسپارتو، حاشیه، تاریخ، واترمارک، لوگو یا هر نشانه تصویری باشند.
•    عکس ها باید دارای عنوان بوده و اطلاعات مربوط به زمان و مکان عکس برداری و مدل دوربین مورد استفاده در قالب توضیحات با عکس مورد نظر در بازه زمانی ذکر شده به آدرس ایمیل جشنواره ارسال گردد.

5- فیلمنامه نویسی و نمایشنامه نویسی

باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد