maarefi

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد به نقل از پایگاه اطلاع رسانی معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم  فایل الکترونیکی منابع بخش معارفی مرحله دانشگاهی سی و چهارمین جشنواره قرآن و عترت دانشجویان سراسر کشور تهیه و در اختیار شرکت کنندگان قرار گرفت.

بر اساس این گزارش، فایل منابع برخی از رشته های مرحله دانشگاهی که در 6 اسفندماه ماه ۱۳۹۷ به طور همزمان در تمامی دانشگاههای دولتی و موسسات غیرانتفاعی برگزار خواهد شد جهت استفاده دانشجویان در دسترس قرار گرفته شده است.

برای دریافت منابع آزمون بخش معارفی (مرحله دانشگاهی) سی و چهارمین دوره جشنواره ملی قرآن و عترت دانشگاهیان کشور روی عنوان مورد نظر که در ادامه آمده است کلیک کنید.

احکام

آشنایی با احادیث اهل بیت (ع)

آشنایی با نهج البلاغه

ترجمه و تفسیر قرآن کریم

مفاهیم صحیفه سجادیه

آشنایی با سیر معصومین (ع)

پرسمان معارفی

سبک زندگی اسلامی و ایرانی

همچنین در بخش تلخیص کتاب بر اساس اعلام  پایگاه اطلاع رسانی معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم  کتاب پژوهشی در اعجاز علمی قرآن، محمد علی رضایی اصفهانی، مرکز تحقیقات رایانه ای قائمیه اصفهان جایگزین کتاب خداشناسی از مجموعه معارف قرآن کریم شد.
لینک منبع خبر: https://goo.gl/zcfHcQ

جهت دریافت فایل کتاب پژوهشی در اعجاز علمی قرآن اینجا را کلیک نمایید.

photo 2018-12-31 18-37-50photo 2018-12-31 18-38-03