به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد، زمان برگزاری هفته سرا‌های دانشجویی توسط صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم اعلام شد، بر این اساس، هفته مذکور از تاریخ ۷ اردیبهشت ۹۸ تا ۱۳ اردیبهشت ۹۸ با شعار «سرا‌های دانشجویی عرصه نوآوری، مهارت محوری و رونق تولیدات دانشجویی» برگزار می‌شود.

sarahayedaneshjooyi

از سوی صندوق رفاه دانشجویان اسامی روز‌های هفته سرا‌های دانشجویی سال  ۹۸ اعلام شد.

شنبه، 7 اردیبهشت: ورزش، نشاط و تندرستی

یکشنبه، 8 اردیبهشت: ارتقای توانایی فردی، کسب مهارت‌های زندگی و مشارکت اجتماعی

دوشنبه، 9 اردیبهشت: اقوام، فرهنگ‌ها و حقوق شهروندی

سه شنبه، 10 اردیبهشت: مشارکت خیّران، حمایت مسئولان و کمک نهادهای اجتماعی