MODIRIAT

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد؛ دومین دوره مسابقه ملی مدیریت عملیات به همت انجمن و گروه مهندسی صنایع دانشگاه فردوسی مشهد در تاریخ 27 تیرماه 1398 و در راستای "مسئولیت‌پذیری اجتماعی دانشگاه فردوسی مشهد "، جهت آموزش و اشاعه فرهنگ کارآفرینی در میان دانشجویان جوان و مدیران نسل‌های آتی جامعه، برگزار خواهد شد.

هدف از برگزاري اين مسابقه ارتقای توانمندی شرکت کنندگان در به‌ کارگیری تکنیک‌های علمي مدیریت عملیات است. در این مسابقه، که به صورت یک سامانه نرم افزاری است، محیط یک زنجیره تامین با الهام از نمونه های واقعی شبیه سازی شده است. تیم‌های شرکت‌کننده با ورود به این سامانه در نقش مدیر زنجیره تامین در مورد عملیات‌های مختلف شامل تعداد وسایل نقلیه، نقطه سفارش، مقدار سفارش، خرید ماشین آلات و.... تصمیم‌گیری می کند. در پایان، تیم ها بر اساس معیارهای از پیش تعیین شده، مانند برخورداری از سرمایه بیشتر، رتبه بندی می‌شوند.

راهنمای شرکت کنندگان:

این مسابقه در یک مرحله، به صورت غیر حضوری و در روز پنج­شنبه 27 تیرماه 1398 برگزار می­شود.

مدت زمان انجام مسابقه 6 ساعت است.

ظرفیت مسابقه محدود و تنها 40 تیم می‌باشد.

شروع مسابقه و راهنمای انجام مسابقه متعاقبا به اطلاع شرکت­ کنندگان خواهد رسید.

دانشجویان به صورت تیم­‌های حداکثر 3 نفره می­ توانند شرکت نمایند و محدودیتی از نظر رشته و مقطع تحصیلی وجود ندارد.

آخرین مهلت ثبت نام:

20 تیر ماه 1398

اولين دوره مسابقه مدیریت عملیات، در سطح ملی و در حوزه صنعت چاپ و نشر در اردیبهشت‌ماه 1396 توسط گروه مهندسي صنايع دانشگاه فردوسي مشهد برگزار شد.