photo 2020-09-21 16-44-10

صبح امروز نمایشگاه استانی دستاوردهای دفاع مقدس و مقاومت در محل نمایشگاه بین المللی مشهد افتتاح شد. به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد؛ دانشگاه فردوسی به منظور گرامیداشت یاد و خاطره نقش آفرینی اعضای خانواده دانشگاه فردوسی مشهد در دوران دفاع مقدس و تشریح حضور دانشجویان، اعضای هیئت علمی و کارکنان این دانشگاه در خط مقدم مبارزه و مقاومت در این نمایشگاه حضور دارد.

این نمایشگاه از ۳۱ شهریورماه تا 6 مهرماه از ساعت ۱۷ الی 21 در محل نمایشگاه بین المللی مشهد ضمن رعایت دستورالعمل های بهداشتی، پذیرای عموم علاقمندان است.

قابل ذکر است: صبح امروز دکتر حمید رضا طاهری، معاون فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی دانشگاه و دکتر مهدی کرمانی مدیر فرهنگی و فعالیت های داوطلبانه ضمن بازدید از غرفه، پذیرای بازدیدکنندگان نیز بودند.

خبرنگار باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد: زهراباغبان

photo ۲۰۲۰-۰۹-۲۱ ۱۷-۰۳-۰۸