FDFDF

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشگاه، بنا بر اعلام دبیرخانه بخش ایده پردازی و خلاقیت جشنواره ملی دانشگاهیان در گام اول داوران طرح ها و ایده‌های راه یافته به مرحله نیمه نهایی رویداد را انتخاب و اسامی صاحبان ایده‌های منتخب را اعلام کردند.

گفتنی است فراخوان ایده پردازی و خلاقیت در ذیل جشنواره ملی فرهنگی ادبی هنری دانشگاهیان و به میزبانی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار می شود. این بخش از جشنواره با هدف شناسایی و معرفی برترین طرح ها و یا ایده های قابل تجاری سازی در عرصه اجتماعی برگزار می شود.

بنا بر نظر داوران اسامی صاحبان ایده‌های منتخب برای ورود به مرحله بعدی رویداد و شرکت در فرایند های آموزشی و ارائه نهایی به شرح ذیل است:

1- اپلیکیشن و سایت محله
2- آموزش مجازی رایگان دانشجویان به دانش آموزان
3- بسته جامع حمایتی استمرار آموزش و پرورش در ایام کرونا و هم زمان احیاء و رونق صنعت سخت افزار
4- پلت فرم کاف
5- دیواربوک
6- سامان نوبان
7- طراحی سامانه برخط کروناپلاس
8- من پلاس
9- من دکترم
10- وکیل ربات در امور مدنی
11- ماسک نفس یار
12- اپلیکیشن رزرواسیون و نظارت بر مراسمات هیئات مذهبی
13- استفاده از NFC

به اطلاع صاحبان ایده های منتخب می رساند، بر اساس برنامه ریزی به عمل آمده در گام بعد کارگاه های آنلاین به منظور تقویت و توسعه ایده ها با حضور مربیان و منتورهای مطرح دانشگاهی برگزار خواهد شد و در ادامه ایده های نهایی جهت ارائه در آیین اختتامیه و داوری معرفی خواهند شد.