قهرمان مسابقات انتخابی تیم ملی شطرنج گفت: با توجه به درجه بندی بازیکنان، از بین ۱۵ نفر، من بازیکن درجه سوم بودم و مطمئن بودم که رتبه اول را به دست می‌آورم.
وصال حامدی‌نیا در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران دانشگاه بیان کرد: از پنج سالگی شطرنج را شروع کردم و علاوه بر آن رشته‌های دیگری مانند ژیمناستیک، بسکتبال، والیبال و ورزش‌های دیگر را دنبال کردم و در این شاخه‌های مختلف ورزشی، به دنبال رشته مورد علاقه خود بودم.
وی ادامه داد: اوایل به شطرنج علاقه‌ای نداشتم ولی بعد از چندسال، جذاب بودن و خلاقیتی که شطرنج داشت من را به خود جذب کرد و من این رشته را به طور حرفه‌ای دنبال کردم. در کنارش تنیس خاکی را به عنوان رشته تحرک‌دار ادامه دادم. در این رشته توانستم رتبه سوم استان زیر ۱۶ سال را بیاورم.
حامدی‌نیا در رابطه با انتخاب رشته دانشگاهش بیان کرد: رشته دانشگاهی من علوم ورزشی است و من با توجه به افتخارات و قهرمانی‌هایی که داشتم و علایق شخصی‌ام،‌‌ در این راه قدم گذاشتم و ورزش را به صورت تخصصی در دانشگاه دنبال کردم.
وی در مورد مقام‌های قهرمانی خود در شطرنج خاطر نشان کرد: اولین مقامم در گروه زیر ۱۰ سال استان بود. سال ۹۷ قهرمان زیر ۱۸ سال آسیا شدم و بعد از این قهرمانی، عنوان استاد بین المللی بانوان را دریافت کردم. سال ۹۵ قهرمان بزرگسالان کشور شدم و سه سال پیاپی عضو تیم ملی نوجوانان و بزرگسالان بودم.
قهرمان مسابقات انتخابی تیم ملی شطرنج افزود: در مسابقات امسال از طریق سایت Chess.com ثبت نام کردم. با توجه به شرایط کرونا مسابقات به صورت آنلاین برگزار شد. زمان مسابقات ۱۵ دقیقه به علاوه پنج ثانیه بود. در این مسابقات ۱۵ نفر منتخب از دانشگاه‌های کشور شرکت کردند و در هفت دور به رقابت پرداختند و از بین ۱۵ نفر تنها چهار نفر برای ورود به تیم ملی دانشجویان انتخاب می‌شدند.
وصال حامدی‌نیا گفت: توصیه من به علاقه‌مندان شطرنج این است که باید بدانند راه سختی را در پیش دارند و باید اراده قوی داشته باشند.

خبرنگار باشگاه خبرنگار دانشگاه فردوسی مشهد: فائزه زاهدی