photo ۲۰۲۱-۰۱-۰۷ ۱۲-۴۴-۲۳ 4

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد، مراسم بزرگداشت چهلمین سالگرد شهدای هویزه در حرم مطهر با حضور آیت الله احمد مروی، تولیت آستان قدس رضوی و حسن علم‌الهدی، برادر شهید حسین علم‌الهدی و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران به همت کانون میثاق با افلاکیان در تاریخ ۱۶ دی ۱۳۹۹ برگزار شد.

متولی آستان قدس رضوی گفت: جوانان معدن تحرک و انرژی‌اند. زمانی این معدن انرژی مفید است که جامعه از پشتوانه معرفتی برخوردار باشد. اگر جوان پرشور باشد، انقلابی هم باشد اما از بن‌مایه‌های معرفتی بی‌بهره باشد، نه تنها مفید نیست که مضر هم هست.
سپس آیت الله مروی از جایگاه والای مقام شهید سخن گفت و بیان کرد: خصوصیات شهیدان آن است که نسبت به آینده ترسی ندارند، نسبت به گذشته محزون نیستند، در هر شرایطی توکل‌شان به خدا است و می‌دانند خداوند برای آنان کافی است.
وی به توصیف جوان مجاهد، سید حسین علم‌الهدی  پرداخت و در این باره اظهار کرد: حسین علم الهدی یک جوان ۲۲ ساله بود که توانست فرماندهی سپاه هویزه را بر عهده گیرد. ایشان دانشجویی انقلابی، متدین و با معرفت دینی بود و جوانی بود که با وجود وسایل و تجهیزات اندک، در مقابل سپاه مجهز بعثی ایستاد و ترسی به دل راه نداد؛ زیرا اعتقادش حسبنا الله و نعم الوکیل بود.
احمد مروی در توصیف شهیدان گفت: ما اگر توانستیم از برخی شرایط سخت و هولناک موجود در جامعه عبور کنیم، به برکت روحیه دینی و معرفتی شهدا بوده است. زمانی که این شهیدان مدیریتی را جامعه به دست گرفتند، موفقیت‌های بزرگی نصیب ملت ایران شد. نمونه بارز و عینی آن هشت سال دفاع مقدس است.
وی ادامه داد: شهید علم‌الهدی از پشتوانه فکری و اعتقادی برجسته‌ای برخوردار بود و در دامن پدر عالم رشد کرد. در سنین نوجوانی از درس‌ها، سخنرانی‌ها، نمازها و همچنین منبرهای مقام معظم رهبری بن‌مایه‌های فکری و معرفتی را دریافت کرد و خودش را ساخت.
در پایان مراسم، تجلیلی از طرف آستان قدس رضوی از خانواده‌های شهدای هویزه ساکن در مشهد از جمله خانواده‌های شهیدان مختاری، شاهید، فاضل، مهدوی و شهید حسین علم‌الهدی صورت گرفت و هدایایی که از طرف دانشگاه فردوسی مشهد، معاونت فرهنگی و کانون میثاق با افلاکیان برای این عزیزان تدارک دیده شده بود اهدا شد.

خبرنگار باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد: فاطمه عباس زاده

photo ۲۰۲۱-۰۱-۰۷ ۱۲-۴۴-۲۳ 2