36quran 27Mehr

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد؛ فراخوان شرکت در مرحله دانشگاهی سی و ششمین دوره جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان سراسر کشور به منظور فراهم آوردن زمینه انس بیش از پیش دانشجویان با کلام مقدس الهی و مفاهیم تعالی بخش آن در محیط دانشگاه ها منتشر شد.

این جشنواره در 9 بخش و 40 رشته به شرح زیر برگزار می شود :

1.    بخش آوایی
2.    بخش معارف قرآنی وسیره معصومین
3.    بخش پژوهشی
4.    بخش ادبی
5.    بخش هنری
6.    بخش فن آوری
7.    بخش نهج البلاغه
8.    بخش صحیفه سجادیه
9.    بخش نو آفرینی قرآنی

شرح بخش های گوناگون سی و ششمین جشنواره قرآن و عترت دانشجویان کشور

الف) بخش آوایی شامل هشت رشته :

• قرائت تحقیق
  • قرائت ترتیل
  • حفظ 5 جزء اول قرآن کریم
  • حفظ 10 جزء اول قرآن کریم
  • حفظ 20 جزء اول قرآن کریم
  • حفظ کل قرآن کریم
  • اذان (ویژه برادران)
  • تواشیح و همخوانی قرآنی (ویژه برادران)

(قرعه های تلاوت این بخش در انتهای خبر بارگذاری شده است )

‌ب) بخش معارف قرآنی شامل هفت رشته:

• آشنایی با احادیث اهل بیت (علیهم السلام)
  • حفظ موضوعی قرآن کریم
  • آشنایی با ترجمه و تفسیر قرآن کریم
  • آشنایی با سیره‌ی معصومین (علیهم السلام)
  • احکام
  • پرسمان قرآنی
  • سبک زندگی ایرانی و اسلامی

‌ج) بخش پژوهشی شامل سه رشته:

• تلخیص کتاب
  • نقد کتاب

‌د) بخش ادبی شامل چهار رشته:

• شعر
  • داستان نویسی
  • فیلم‌نامه نویسی
  • نمایش‌نامه نویسی

‌هـ ) بخش هنری شامل هفت رشته:

• خوشنویسی
  • نقاشی
  • عکس
  • تذهیب
  • فيلم کوتاه
  • معرق و منبت
  • طراحي پوستر

‌و) بخش فن آوری شامل سه رشته:

• تولید نرم افزار
  • تولید اپلیکیشن
  • کانال های مجازی قرآنی

ز) بخش نهج البلاغه شامل سه رشته:(منابع رشته های این بخش متعاقبا اعلام خواهد شد)

• معارف نهج البلاغه
  • حفظ فرازهای نهج البلاغه

ح) بخش صحیفه سجادیه شامل چهار رشته:  (منابع رشته های این بخش متعاقبا اعلام خواهد شد)

• معارف صحیفه سجادیه
  • حفظ فرازهای صحیفه سجادیه
  • دعاخوانی ویژه فرازهای صحیفه سجادیه

ط) بخش نو آفرینی قرآنی(استارت آپ های قرآنی) شامل رشته:

• ایده شو(ایده پردازی نو آفرینی قرآنی)

نکات قابل توجه:

پیرو استعلام از اداره فعالیت های دینی و قرآنی اداره کل پشتیبانی فعالیت های فرهنگی واجتماعی وزارت علوم، به اطلاع دانشجویان گرامی می رساند متقاضیان شرکت در سی و ششمین جشنواره قرآن و عترت دانشجویان کشور صرفا می توانند در یکی از 40 رشته بخش های 9 گانه  این جشنواره شرکت کنند.
این نکته به صراحت در بند یک آیین نامه جشنواره در صفحه 15 ذکر شده است.
شرط پذیرش دانشجویان در جشنواره، اشتغال به تحصیل در زمان ثبت نام در مرحله مقدماتی جشنواره است.

زمان ‌بندی ثبت نام و چگونگی ارسال آثار بخش های مختلف جشنواره:

• دانشجویان گرامی برای ثبت نام در سی و ششمین جشنواره قرآن و عترت دانشجویان کشور باید به پورتال دانشجویی خود مراجعه کنند. ( ثبت نام در پرتال دانشجویی برای تمامی دانشجویان دانشگاه فردوسی مشهد الزامی بوده و شرکت کنندگان بخش های معارفی باید هم در این سامانه و هم در سامانه تعریف شده از سوی وزارت علوم ثبت نام بعمل آورند.)
  • آزمون بخش معارفی ( شامل 7 رشته: آشنایی با احادیث اهل بیت / حفظ موضوعی قرآن کریم / آشنایی با ترجمه و تفسیر قرآن کریم / آشنایی به سیره معصومین / احکام / پرسمان قرآنی / سبک زندگی اسلامی و ایرانی ) و رشته های  بخش حفظ ( حفظ کل / حفظ 20 جزء / حفظ 10 جزء / حفظ 5 جزء قرآن کریم ) و رشته های معارفی از دو بخش صحیفه سجادیه و بخش نهج البلاغه (معارف صحیفه سجادیه و معارف نهج البلاغه ) بر اساس دستورالعمل اجرائی ذیل اتخاذ می شود:
    1. آزمون این بخش ها بصورت مجازی برگزار می شود و دانشجویان فرصت دارند از تاریخ 1400/04/15 الی 1400/05/15 با مراجعه به نشانی الکترونیکی Quranst.pnu.ac.ir  نسبت به ثبت نام و دریافت نام کاربری اقدام کنند.
    2. دانشجویان به هنگام ثبت نام در قسمت انتخاب نام استان و شهر، استان و شهر محل تحصیل خود و در قسمت انتخاب مرکز، نام وزارت علوم، تحقیقات و فناوری را انتخاب کنند.
    3. با توجه به برگزاری آزمون در روز دوشنبه 1400/05/18، دانشجویان می توانند از ساعت 8 تا 14 همان روز با نام کاربری که هنگام ثبت نام دریافت کرده اند وارد سامانه شوند و در آزمون مربوط به خودشان شرکت کنند.
    4. در این آزمون نمره منفی لحاظ می شود.

( در صورت ضرورت و برای دریافت پاسخ به سوالات احتمالی در مورد آزمون معارفی با شماره تماس 22485080-021 جناب آقای ابراهیمی تماس بگیرید. )

• ارسال آثار سایر رشته ها حداکثر تا تاریخ 27 مهرماه 1400 از طریق شبکه های اجتماعی متصل به شماره 09036030686

(جهت کسب اطلاعات بیشتر با دبیرخانه برگزاری مرحله دانشگاهی سی وششمین جشنواره قرآن و عترت دانشجویان کشور، مستقر در واحد قرآن و عترت مدیریت فرهنگی و فعالیت های داوطلبانه با شماره  05138806486 تماس بگیرید.)

جهت اطلاع از برنامه های قرآنی و زمان بندی بخش های مختلف سی و ششمین جشنواره، ما را در شبکه های اجتماعی زیر دنبال کنید:

• سایت مدیریت فرهنگی و فعالیتهای داوطلبانه به آدرس farhangi.um.ac.ir
  • کانال دبیرخانه اجرایی مرحله دانشگاهی سی و ششمین جشنواره قرآن و عترت دانشجویان کشور: Quran_fum@
  • کانال رویدادهای فرهنگی اجتماعی و دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد: farhangifum@
  • صفحه اینستاگرام مدیریت فرهنگی و فعالیتهای داوطلبانه : farhangi.fum@

آیین نامه سی و ششمین جشنواره

قرعه های تلاوت بخش آوایی

منابع سایر رشته های سی و ششمین جشنواره قرآن و عترت دانشجویان ( جدید )

منابع بخش معارفی مرحله اول سی و ششمین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان

توجه: دانشجویان گرامی به منظور دانلود و ذخیره منابع بر روی هر رشته ای که در پایین آمده کلیک کنید

رشته

منبع