وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری طی بیانیه ای از دانشگاهیان برای شرکت پرشور و حداکثری در راهپیمایی ۲۲ بهمن دعوت کرد .

بزرگداشت دهه فجر و شرکت در راهپیمایی 22 بهمن مصداق وفاداری نسبت به آرمان های انقلاب اسلامی و تجدید میثاق با خون شهیدان است.

در یوم الله 22 بهمن، خانواده بزرگ استادان، دانشجویان و دانشگاهیان همگام با سایر اقشار ملت  قهرمان و شهید پرور، با شرکت پرشورحداکثری و معرفت مدارانه در راهپیمایی 22 بهمن، پیام انقلابی بودن و انقلابی ماندن خود را به دنیا ارسال می کنند.

وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در سی و هشتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی اعلام می کند که با الهام از آرمانهای انقلاب اسلامی و اندیشه­ های بنیانگذار جمهوری اسلامی حضرت امام خمینی (ره) و تحت رهنمودهای حکیمانه مقام معظم رهبری توانسته است با کسب افتخار آمیزترین دستاوردها، اقتدار ملی را از طریق اقتدار علمی و اقتصاد مقاومتی را از راه اقتصاد دانش بنیان تحقق بخشد.

بی شک حضور دانشگاهیان در راهپیمایی 22 بهمن به معنای حضور پر رنگ و تلاشگرانه در یک جهاد علمی برای کسب  مرجعیت  علم و فناوری در جهان خواهد بود.

aner22