به گزارش خبرنگار فرهنگي جلسه حلقه صالحين شهيد چمران با حضور اعضاي بسيج كاركنان مديريت فرهنگي و فعاليت هاي داوطلبانه و مديريت رفاه و سلامت روز چهارشنبه 27 بهمن ماه در تالار گفتگوي مديريت فرهنگي و فعاليت هاي داوطلبانه برگزار شد.

در اين جلسه كه از ساعت 7:15 با قرائت قران شروع شد ابتدا آقاي سهندي توضيحاتي مقدماتي در خصوص دهه فجر انقلاب اسلامي ارائه نموده و پس از ايشان آقاي مسئله گو به بحث خود با موضوع ارتباط انقلاب برون و انقلاب درون پرداختند.

ايشان ويژگي هاي نظام شاهنشاهي و ويژگي هاي امام خميني (ره) را برشمرده و وجود همين ويژگي ها را علت پشت نمودن و اقبال مردم دانستند. در ادامه شاخصه هاي انقلاب درون را كه مقدمه بروز انقلاب بيرون است را مبارزه با حربه هاي شيطاني مانند تطميع، تزيين، تدريج و تسويف از طريق توبه، توكل، دشمن شناسي، ارتباط با خدا … قلمداد كردند.

لازم به ذكر است در اين جلسه حاج آقاي قانع فرمانده جديد پايگاه بسيج كاركنان دانشگاه حضور داشته و مطالبي را در خصوص وضعيت جهان كنوني مطرح نمود. در انتها نيز آقاي اكبرزاده به مناسبت دهه فاطميه، ذكر مصيبت و توسل به حضرت زهرا (س) داشتند.

خبرنگار فرهنگی: احمد موسمی

saleh