pic002

دومین مجمع عمومی اتحادیه انجمن های علمی دانشجویی مهندسی مکانیک در تاریخ ۱۲ الی ۱۴ تیر ماه ۱۳۹۶ به میزبانی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار گردید.
به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد، در این نشست که با حضور بیش از ۵۵ نفر از دبیران انجمن های علمی دانشجویی دانشگاه های سراسر کشور برگزار گردید موضوعاتی از قبیل بررسی و اصلاح اساسنامه اتحادیه، انتخاب اعضای شورای مرکزی و بازرسان و ارائه گزارش فعالیت های سال قبل اتحادیه در دستور کار قرار گرفت.
همچنین در کنار این مجمع کارگاه های توان افزایی دبیران و بازدید از هسته های پژوهشی و عملی انجمن علمی مهندسی مکانیک دانشگاه فردوسی مشهد از قبیل کارگاه ساخت خودروی فرمول دانشجویی برگزار گردید تا دانشجویان و دبیران انجمن های علمی با دستاورد ها و تجارب انجمن های علمی مهندسی مکانیک دانشگاه فردوسی مشهد آشنا گردند.
در روز آخر و در جلسه با دکتر خدایاری استاد مشاور اتحادیه مهندسی مکانیک وی به معرفی چشم اندازهای اتحادیه پرداخت و در بخش دیگری انجمن مهندسان مکانیک ایران را معرفی نمودد . همچنین مقرر گردید یک نفر به نمایندگی از اتحادیه مهندسی مکانیک در جلسات این انجمن حضور داشته باشد.
زیارت بارگاه ملکوتی حضرت ثامن الحجج(ع) و صرف صبحانه در مهمانسرای حضرت نیز از برنامه های فرهنگی این مجمع بود که با استقبال عاشقان آن امام رئوف همراه گردید.

نتایج نهایی انتخابات دومین دوره ی مجمع عمومی اتحادیه انجمن های علمی دانشجویی مهندسی مکانیک:
اعضای شورای مرکزی:
امیر حجتی : دانشگاه فردوسی مشهد (دبیر اتحادیه)
یاسین صالحی اسکندری : دانشگاه شهر کرد (نایب دبیر اتحادیه)
سعید وحدانی : دانشگاه بیرجند (عضو شورای مرکزی)
محمد امین عیسی زاده : دانشگاه علوم و فنون مازندران (عضو شورای مرکزی)
امین کلانی : دانشگاه صنعتی مالک اشتر (عضو شورای مرکزی)
محمد مهدی دشتی : دانشگاه صنعتی خواجه نصیر الدین طوسی (عضو شورای مرکزی)
مجتبی شمس سولاری : دانشگاه شهید جمران اهواز (عضو شورای مرکزی)

کاوه چراغی : دانشگاه رازی کرمانشاه (عضو علی البدل اول)
حسین هادی : دانشگاه محقق اردبیلی (عضو علی البدل دوم)

بازرسان :