Untitled-21

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد؛ دکتر حمیدرضا طاهری، معاون فرهنگی-اجتماعی و دانشجویی دانشگاه، طی پیامی، فرارسیدن هفته تربیت بدنی و ورزش را تبریک گفت.

متن پیام دکتر طاهری به شرح زیر است:

این هفته فرصت ارزشمندی برای آشنایی بیشتر جامعه با موضوع مهم ورزش و فعالیت بدنی و زمینه مناسبی برای تبیین اهمیت و آثار آن در ابعاد فردی و اجتماعی است. ورزش می تواند عرصه پیشرفت را برای جوانان فراهم آورد. دانشجویان می توانند در این عرصه گسترده، علاوه بر ارتقا آمادگی جسمانی و حرکتی، مهارت‌های زندگی مانند چگونگی برقراری ارتباط، اظهار نظر قاطعانه و تشریک مساعی و همکاری را تمرین کنند و بیاموزند.
اینجانب فرا رسیدن هفته تربیت بدنی و ورزش را به جامعه ورزش دانشگاهی، همکاران خدوم مدیریت تربیت بدنی و دانشکده علوم ورزشی و تمام کسانی که در پیشبرد فرهنگ ورزش سهمی را بر عهده دارند، تبریک عرض نموده و امیدوارم این هفته سرآغازی برای توجه بیشتر به ابعاد جسمانی و روحانی، ایجاد انگیزه و روحیه شور و نشاط بیشتر در سطح دانشگاه و افزایش مخاطبان ورزشی باشد.