taheri

دومین نشست کارشناسان کرسی های آزاد اندیشی دانشگاه های کشور  در تاریخ 6 بهمن ماه  1397 در دانشگاه علامه طباطبایی برگزار شد و از دانشگاه فردوسی مشهد به عنوان یکی از دانشگاه های برتر در حمایت از برگزاری کرسی های آزاد اندیشی تقدیر شد.

دکتر حمیدرضا طاهری در  پیامی این موفقیت را به جامعه دانشگاهیان دانشگاه فردوسی مشهد تبریک گفت. متن پیام به شرح زیر است.

بي شك ايجاد فضاي مناسب جهت تبادل نظر و گفتگو محوري يكي از الزامات در شرايط كنوني جامعه است. دانشگاه به عنوان مكاني كه هميشه آميخته با علم و مباحث دانشي بوده است، مي تواند اصلي ترين مكان براي تحقق چنين امري باشد. گفتگويي كه از خلال آن افراد به تبادل ديدگاه ها و ارائۀ نظرات خود در خصوص مسائل مختلف در قالب “آزاد انديشي” مي پردازند.

خبر  انتخاب “دانشگاه فردوسي مشهد” به عنوان يكي از هفت دانشگاه برتر و فعال در حوزۀ برگزاري كرسي هاي آزاد انديشي و همچنين تقدير از جناب آقاي علي باغدار دلگشا، كارشناس محترم دبيرخانه كرسي‌هاي آزادانديشي اين دانشگاه سبب گرديد تا اينجانب ضمن اعلام خرسندي و تبريك، بار ديگر بر لزوم برگزاري جلسات آزادانديشي حول محور تحول و ايجاد فرصت در عرصۀ علم و عمل تآكيد داشته باشم.

بي شك اين انتخاب شايسته و قابل ارج كه نشان از تلاش‌هاي بي وقفۀ همكاران گرامي حوزۀ مديريت فرهنگي و فعاليت‌هاي داوطلبانۀ دانشگاه و دغدغه‌مندي دانشجويان عزيز  مي باشد، برگ زريني ديگر بر كارنامۀ درخشان دانشگاه فردوسي مشهد افزوده است. اين افتخار را به خانواده بزرگ دانشگاه فردوسي مشهد تبريك عرض مي‌نمايم و آرزومند توفيقات روزافزون تمام عزيزان دانشگاهي از درگاه قادر متعال مي باشم.

دکتر حمیدرضا طاهری

معاون فرهنگی اجتماعی و دانشجویی